Detektivka
Ekspert
https://vm.tiktok.com/ZMM27xHba/
Ali ovo breskvica na aparatima hahahahahha
E ovo je vec etnohttps://vm.tiktok.com/ZMM27xHba/
Izvinite ali Vama je očito matematika slabija strana. Obrnuto je od Vašeg zaključka.Ja nikako nisam za sistem 1/1, vise volim da bolje prolaze pesme sa puno fanova ovako ce najvecu prednost imati organizovano glasanje
A i malo mi je jadno da pobednik ima 5000 glasova ko marija serifovic![]()
Ne mislim na organizovanje u smislu kupovine kartica i najuzu rodbinu nego organizivano glasanje u smislu aj svi da podrzimo naseg sugradjanina i svi iz tog mesta posalju po glas - dvaIzvinite ali Vama je očito matematika slabija strana. Obrnuto je od Vašeg zaključka.
Evo jedan primer:
1000x1=1000
50x20 = 1000
Da li je lakše "organizovati" 1000 ili 50 ljudi da glasaju?
Onaj ko ima "više fanova" je u velikoj prednosti po sistemu 1/1. Kako to ne kapirate?
Ne razumem zašto se i meni obraćaš, kad sam i sam pisao o tome i danas vam javio o čemu se radi i da zovete Comtrade podršku. Što se tiče broja glasova sa jednog broja, ja bih smanjio na najviše 5 sa jednog broja. Tako bismo imali realnije rezultate, a i bilo bi manje "krađe", poput ovog sad, lakše podneti da propadne 300 dinara, ako baš mora, nego 1200, mada ispravno bi bilo da svima koji su glasali na vreme, a dobili su poruku da je glasanje završeno, refundiraju po automatizmu, a ne tek kada se pojedinačno žale.Meni ovo smešno! Zar ne bi bilo rasterećenje ako bi bio sistem 1/1? Zašto svi štitite ( ili ne vidite) pljačku sirotinje?
Ako ste se upecali na "ceo prihod ide u humanitarne svrhe" onda ne znate u kakvoj državi živite.
Mislim da još uvek ne razumete. Vi ne razumete cifre. Čak toliko da postavljate apsurdne primere kao 50x10 ima "veću moć" od 150x1. Naravno da imaju jer je uvek bilo da je 500 veće od 150. Probajte malo razmisliti o primeru: da je Marijinih 5000 glasova znak da je za nju približno (jer ima i onih sa po 2,3 kartice) glasalo toliko ljudi kao što je po ovom sistemu glasalo za onog ko je dobio 20000 glasalo samo 1000. Kapirate?Ne mislim na organizovanje u smislu kupovine kartica i najuzu rodbinu nego organizivano glasanje u smislu aj svi da podrzimo naseg sugradjana i svi iz tog mesta posalju po glas - dva
Kupovinu kartica koja bi znacajno promenila rezultat u finalu ne moze da priusti niko ko vec ne moze da racuna na veliku podrsku publike. Kad bi bio sistem 1/1 mnogo lakse bi to islo, nije ko da glasa 100.000 ljudi
Po smislu fanova mislim na situaciju kako 50 ljudi kaze ova pesme mi je predobra i poslali bi 10 glasova treba da imaju vecu moc od 150 ljudi koji kazu ovo mi je ok i posalju 1 glas
Ne razumem zašto mi se obraćas ko da sam retardirana i ne znam tablicu množenjaMislim da još uvek ne razumete. Vi ne razumete cifre. Čak toliko da postavljate apsurdne primere kao 50x10 ima "veću moć" od 150x1. Naravno da imaju jer je uvek bilo da je 500 veće od 150. Probajte malo razmisliti o primeru: da je Marijinih 5000 glasova znak da je za nju približno (jer ima i onih sa po 2,3 kartice) glasalo toliko ljudi kao što je po ovom sistemu glasalo za onog ko je dobio 20000 glasalo samo 1000. Kapirate?
Dakle, Marijinih 5000 je ravno 100.000 Breskvicinih.
Naprotiv, Vama sam zahvalan što ste potegli pitanje na pravom mestu. Moja rezerva se odnosi na relativizaciju u stilu "ništa se bitnije ne bi promenilo" jer sa time odgovorni, pa makar za jedan opljačkan glas (a svaki je opljačkan ako je poslat na vreme a nije evidentiran a pare uzete), oslobađaju odgovornosti.Ne razumem zašto se i meni obraćaš, kad sam i sam pisao o tome i danas vam javio o čemu se radi i da zovete Comtrade podršku. Što se tiče broja glasova sa jednog broja, ja bih smanjio na najviše 5 sa jednog broja. Tako bismo imali realnije rezultate, a i bilo bi manje "krađe", poput ovog sad, lakše podneti da propadne 300 dinara, ako baš mora, nego 1200, mada ispravno bi bilo da svima koji su glasali na vreme, a dobili su poruku da je glasanje završeno, refundiraju po automatizmu, a ne tek kada se pojedinačno žale.
Ok, 50x10=500 ima veću moć od 150x1 i to za ravnih 350. Šta time dokazujete? Naravno da je 500 veće od 150. Ne razumem poentu primera.Ne razumem zašto mi se obraćas ko da sam retardirana i ne znam tablicu množenja
Poenta je da 50x10 treba da ima veću moć od 150x1
Ko hoće da kupi ili organizuje glasanje po sistemu 1/1 može bez problema iscimati neke prijatelje iz srednje škole ili iskesirati 2k evra za pobedu. Niko ko nije već favorit nema dovoljno para ili tu moć da plati ili organizacije da toliki broj ljudi posalje 20 glasova, 20x glasova možeš organizovati od strine i kuma ne možeš od 1000 ljudi
Pljačka je univerzalna. Glasa se u državama a ne u ESC. Zato uvode "proporcionalni" sistem da bi se još više naroda opljačkalo kako bi neko mogao da "pobedi" i bez glasova žirija.Pa RTS samo kopira ESC. I tamo se salje 20 SMS poruka I tako I ovde. Nema neke filozofije prevelike
DobroOk, 50x10=500 ima veću moć od 150x1 i to za ravnih 350. Šta time dokazujete? Naravno da je 500 veće od 150. Ne razumem poentu primera.