Pesma za Evroviziju 2024: Polufinale i finale

Status
Not open for further replies.
Jao, ali ova deca 5 razred osnovne komentarišu pevanje, idite učite malo

Uh, kako je Teja otpevala ovo skoro pa na suvo, prelepo

Ceca dovela Teyu u emisiju s ciljom da je ponizi. Prvo onaj početak i upoređivanje situacije sa 2006. i Teyom sa No Name, pa onda indirektno prozivanje Teyinog pevanja, pa segment sa anketom gde je svaki komentar bio Breskvica top, Teya ok ili loše, i sam kraj kad su pevali svi zajedno pa Ceca rekla Teyi "Pa dobro ako baš hoćeš možeš i ti". U svakom slučaju, neka joj ovo makar bude za nauk da ne gostuje kod svakoga, ali kapiram da se išlo na to njih 2 zajedno u emisiji pa da vide ljudi kako se slažu, Breskva naravno fejk kao i inače.

Ne mislim da joj je to bio cilj, pitanja joj govore na slušalicu, u krajnjem slučaju može biti da je i ona izmanipulisana od strane ekipe Blica, ona anketa je baš bila u korist Breskvice, kao i sama najava emisije. Ali emisija stvarno užas, još one igrice, žaba... 🤦‍♂️

Ovo je sad više za temu Srbija, ali kad je pesma objavljena ja sam je doživeo skroz lično - naročito stih "Teško onom ko je sam" :( i dalje je tako najviše doživljavam, ok jeste Ramonda ima tu simboliku, ona je i ispričala kako je nastao tekst, ali prosto mene ne rade rodoljubive pesme, naročito ako pesma može i da se doživi i na lični način. Ono što je i Stole napisao da se na kraju pesme nazire ta nada da će jednom biti bolje... Opasno mi ova pesma ulazi pod kožu, pogotovu ovaj revamp; pritom i ova PZE sezona mi je najbolja otkad pratim naše izbore za ESC. Mnogo očekujem od Šveđana, čitao sam nešto o kombinovanju cue pilota sa AI generalno i kakva će biti budućnost te tehonologije, osećam da će pokidati sa scenom i showom. Do pre neki dan sam mislio da možemo oko 15 mesta najviše, i to bilo skroz ok, ali gledajući kako je Teya posvećena, kako je perfekcionista, pa bogami i odličan vokal očekivanja su mi porasla. Zaista pretalentovana devojka, mislim da će tek stvarati dobru muziku za druge i za sebe naravno.

N1 - mislim stvarno, 😤 Olja im dolazila u emisije, barem nju ne treba napadati i svi znamo da je trn u oku ovoj vlasti. Sam Vučić je nekoliko puta prozivao po imenu. Nataša Miljković je naravno morala da je pita o Topalku, :cautious: Olja je diplomatski odgovorila.

Ja bih voleo da RTS ima generalnog direktora koji bi mogao da predsedniku UO javnim saopštenjem objasni da je ovo prepucavanje preko medija, a naročito pozivanje na sutrašnje proteste, bitno prekoračenje ovlašćenja UO. Ovako imamo matorog koji će da odćuti i ovu partiju (ili u najgorem slučaju da se sa Klanščekom posvađa na sednici bez medija), da ga ovi ne bi dirali pošto je debelo pregazio prag za penziju.

Samo da još prođe subota, da lepo svi vide da od tog 9. marta v2.0 nema ništa pa da ide sve dalje svojim putem.

O emisiji srpske majke, udovice prvog srpskog distributera bele tehnike i preteče Tehnomanije, te o njenom ophođenju prema Teyi ne bih da trošim reči.

Status
Not open for further replies.
Back