260. FSC - U mojoj koži

Crni Dežurni, tebi od mog FSC-a krenuše kola nizbrdo i sad stalno ispadaš! :oops:

Crni Dežurni, tebi od mog FSC-a krenuše kola nizbrdo i sad stalno ispadaš! :oops:
voodoo-doll.gif

Urekao si me!

Do sada je glasalo 12 od 36 učesnika.

Pobednici polufinala se trenutno nalaze na 14. i 16. mestu, a prvi iznad crte na 11. i 12. mestu.

Prvoplasirani ima 70 poena, a pesma koja je trenutno poslednja ima 17 poena.

Glasao sam. Solidno finale, ali otpalo mi je dosta dobrih pesama, npr. ocena 10 Din vina ta, ocena 9 Nu te mint, ocene 8 Echo, Nedelimy itd. Zmija bojkotara odradila odličan posao u polufinalu, nema šta.

Srećno svim finalistima i slušamo se na narednom izdanju.

Ljudii, jel se vama desi da vam se smuče pesme sa vaše liste za FSC koje štedite da upotrebite, jer ste ih odslušali milion puta i izgustirali skroz, i više vam nije taj hajp oko pesme kao kad ste je tek našli? 🤔 šta se tada radi, imam utisak da nikad neću naći nešto adekvatno, ne za visok plasman, nego uopšte za finale, jer sad npr mislim da ove pesme iz rezerve neće biti dovoljno dobre jer su smorile (mada nema ih puno pa su se izvrtele više, možda zato)... 🤔🥺

Ne jer ih ne slušam previše do trenutka kad ih pošaljem lol

Desilo mi se da sam vukao 2 pesme i čekao pravo izdanje da ih pošaljem, neko drugi ih je poslao i pobedile su lol

Ljudii, jel se vama desi da vam se smuče pesme sa vaše liste za FSC koje štedite da upotrebite, jer ste ih odslušali milion puta i izgustirali skroz, i više vam nije taj hajp oko pesme kao kad ste je tek našli? 🤔 šta se tada radi, imam utisak da nikad neću naći nešto adekvatno, ne za visok plasman, nego uopšte za finale, jer sad npr mislim da ove pesme iz rezerve neće biti dovoljno dobre jer su smorile (mada nema ih puno pa su se izvrtele više, možda zato)... 🤔🥺
Čuvao sam jednu pesmu godinu dana skoro. Za nju sam bio ubeđen da će imati dobar plasman jer je stvarno bila dobra pesma. Jednostavno se nije pogodila tema na koju bih mogao da je pošaljem. Konačno sam je poslao kod Stefana kad je organizovao letnju temu, i završila je 4a. Nije me smorila ni pre a ni posle tog čekanja.

Čak i da me je na primer smorila dok sam čekao da je pošaljem ne bih je slušao stalno ali opet bi mi bila dobra pesma i svakako bih je poslao kad bude bila prilika. Tako da ono što ja radim u tim slučajevima je da svakako pošaljem pesmu pa šta bude bude. Rezultat u drugom planu.

i gledam da uvek na listi imam puno pesama kako bih uvek imao šta da slušam a da prosto ne smori.

Istražuj što više novih izvođača i različite žanrove i naićićeš na svašta nešto i onda se nećeš smoriti dok čekaš da nešto pošalješ.

A ukus forumaša je teško predvideti i pogoditi pa onda nemoj toliko da brineš o tome :D. Neke pesme koje ja jako volim i za koje sam bio ubeđen da će loše proći ali bez obzira na to sam ih poslao, su prošle u finale i imale super rezultat. Jedna od njih je nedavno i pobedila. Tako da se ne trudim da tražim nesto što će pogoditi nečiji ukus. Mislim da nije moguće pogoditi svačiji ukus :D

Hvalaaa
Onda da proširujem svoj spisak, i da ne vrtim to previše nego da uvek dalje dodajem novo samo i raznovrsnije 👌🏻 a i neću odustati i od dosadašnjih, žao mi da ih ne upotrebim, pa kad iskrsne prilika tu suu

Btw, Miki više nije Micky 😯

Back