260. FSC - U mojoj koži

Poštovani forumaši, vreme je da saznamo ko odnosi pobedu na 260. FSC-u. Na baneru ispod možete videti koji forumaš se krije iza koje pesme, tj. iza kojeg izvođača.

Rezultati će biti predstavljeni kroz tri etape:

I ETAPA - stručni žiri
II ETAPA - demoskopski žiri
III ETAPA - televoting

Prvu i drugu etapu čine glasovi 20 forumaša (10+10) i biće predstavljeni zbirno, prvo rezultati stručnog žiri, a nakon toga i rezultati demoskopskog žirija. Rezultati treće etape, koju čine 14 forumaša, biće prikazivani korak po korak - počevši od trenutno poslednjeplasirane pesme.

0.webp

Bravo Stefane za izbor pesme. Moja omiljena od njih. Vise od jednu deceniju je slusam :D.

Ivana - Murat mi je jedno pravo otkrice. Bravo!

Žiri je rekao svoje - ovo je top 5 po njihovom mišljenju. Ali čeka nas još puno poena, kroz par trenutaka krećemo sa trećom etapom, tj. televotingom.

2.1.webp

mala digresija, @Filhy nisam znao da je Byronov spot sniman u Đerdapskoj klisuri sa naše strane. Zanimljivo
Nisam ni ja, ali sam sve vreme zamišljao da upravo vožnja ide kroz taj deo jer mi je jako ličio. 😀😀😀 Vidim da se u pesmi pominju i Karpati i Banat. Eto, neverovatno!
Hvala ti na zanimljivoj informaciji.

Nisam ni ja, ali sam sve vreme zamišljao da upravo vožnja ide kroz taj deo jer mi je jako ličio. 😀😀😀 Vidim da se u pesmi pominju i Karpati i Banat. Eto, neverovatno!
Hvala ti na zanimljivoj informaciji.
zaustavio video i piše na tabli za ulaz u mesto "Голубиње / Golubinje", a i taj "asfalt" prepoznam u pola dana i pola noći po "kvalitetu" haha

Kakve sam ja glasove podelio mislim da će na kraju ispasti da ću sam sebe zakinuti za pobedu xD

U svakom slučaju, hvala svima na glasovima
Zaslužuje ta pesma pobedu. Nikada nisam ni razmatrao da je šaljem jer sam je uvek čuvao nekako za sebe ali mi je drago da je neko poslao i da postiže odličan uspeh sa tom pesmom!

Back