rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Mala zemlja sa dosta uspe-

Stop No GIF by BuzzFeed

Dal da posaljemo zvuk harmonike kao sto se cuje kod bugarske pevacice Andree sa pesmom Haide Opa, koju je posle presnimila Milica sa pesmom tango. To nam je bas ono turbo.

Najbolja taktika po meni je da sledeće godine pošaljemo nešto što onako na finjaka podjebava EBU i uplitanje politike na ESC. Naravno ne baš otvoreno "F**K EBU" da nas ne banuju ali nešto na fazon Dastina i prozivanja blokovskog glasanja.

S obzirom da od žirija nema smisla očekivati ništa, makar da se publici ulizujemo (a publika sad baš ne voli Martina i Uniju). Pa ko zna. da uđemo u istoriju kao prva zemlja koja je dobila 0 od žirija a pobedila zahvaljujuću glasovima publike. A i s obzirom da je RTS nezainteresovan, teško da mogu da upropaste joke entry.

Uostalom, mi sem Kona i nismo imali nijedan joke entry na ESC, što ne probamo opet tu taktiku?

Ali je najbliže tome. Ja bih ga svrstao u tu kategoriju, mada nije klasičan joke entry.

Mislim pošto sem toga nemamo ništa blizu joke entry-

Razni (stranci) su i za Konstraktu govorili da je joke entry, što je većini nas ovde svakako bezvezna tvrdnja, ali sve je to jedno subjektivno polemisanje jer svi imamo različite granice i pragove konvencionalnog, ozbiljnog, šaljivog, posprdnog itd.

Mene je te Cipelčine blam i dan danas. To je jedina naša pesma za koju se pretvaram da zapravo nije bila naša. Ne znam kako bismo prošli sa OT bendom, ali je ono makar bila pesma od koje je za tadašnje standarde mogao da se osmisli itekako efektan nastup.

Sledeće godine Duška Vučinić-Lučić i Olivera Kovačević da budu tekstopisci. Za kompozitora nemam ideju ali njih dve ako budu pisale tekst to će biti kidanje.

A realno možemo i da ih pošaljemo ako pevaju iole pristojno. Pa nek budemo prva zemlja čiji komentator ujedno i nastupa (ako je to dozvoljeno ofc)

Haha, nije me sramota reć. Zabavna koreografija, animacije jako napredne za to vreme, čak smo iskoristili i onaj udaljeni ekran van bine na plafonu i tu stavili Konjevu glavudžu u tom pixel artu, zabavno gledati sve to. Kadriranje statično uglavnom, ali šta očekivati od našeg kadriranja iz tog doba.

Cipela ne znam ni sta je bila... za joke entry treba ipak malo vise inteligencije.. ono je bilo jedno veliko nista. Zali boze snimanja te pesme na 5,6 jezika, pamtim da je imala i hebrejsku verziju cak🤣

Najbolja taktika po meni je da sledeće godine pošaljemo nešto što onako na finjaka podjebava EBU i uplitanje politike na ESC. Naravno ne baš otvoreno "F**K EBU" da nas ne banuju ali nešto na fazon Dastina i prozivanja blokovskog glasanja.
Euro Neuro je bio ispred svog vremena.
15969279_905.jpg
'Euro neuro, I got no ambition
For high position in competition with air condition''

Back