Kad smo kod Comike, žena je sve vreme snimala publiku, osim u trenutku kad je publika trebala da se snimi, to jest kad se pale lila narukviceoni ni desingerici ne bi dali pare za pirotehniku, mlatio bi jadan tamo testerom sam na sceni, dok Milica Soldatović MIkić snima publiku i velelepnu scenu.
Dobro da baladi znaju-> želimo da šaljemo bržu pesmu
-> zaboravili smo da RTS ne zna da uradi nastup bržoj pesmi
Jao, sećam se kmečanja da Sanja s ovom frizurom previše liči na Ejmi Vajnhaus, pa joj spustili kosu.
Pa cele sezone su je upoređivali sa njom xDJao, sećam se kmečanja da Sanja s ovom frizurom previše liči na Ejmi Vajnhaus, pa joj spustili kosu.![]()
Nije smesna pesma nego dobra rezija i puno pirotehnikeOvi kojima je smešna Barby Bobak verovatno je bila smešna i Moldavija 2022. Takođe i ovogodišnja Grčka koja je zamalo ušla u top 10. Ali ko se zadnji smeje...
Ta pesma je strašan TVT potencijalOvi kojima je smešna Barby Bobak verovatno je bila smešna i Moldavija 2022. Takođe i ovogodišnja Grčka koja je zamalo ušla u top 10. Ali ko se zadnji smeje...
Konkretno sam mislio na Konstruktora koji je bio najglasniji hejter grčke pesme. A ovamo predlaže neke gobline, bože me sačuvaj, daleko bilo...Nije smesna pesma nego dobra rezija i puno pirotehnike