271. FSC × Country Music

Meni je na početku bilo baš smor izdanje i nikako mi nisu pasovale pesme. Sa više slušanja mi se već mnoge izdvajaju kao lepe i već je malo teže izglasati, ali opet imam utisak da imamo veliki broj neambicioznih pesama, tzv. "filera" koje kao da su od starta poslate i predodređene da samo ispoštuju takmičenje i ispadnu u polufinalu. 🙂

Edit: Opasnost! Dežurni hakovao Paučicu! 😀😀😀

Katastrofa... Na kraju će ovi koji su najviše kmečali zbog teme proći u finale, a mi kojima je tema ok i odlična završiti na dnu.. Ovaj život nije lak 😩

Dulje vrijeme pratim koliki je prag za prolazak u finale, a to je većinom između 55 i 60 bodova, a najčešće 60 bodova. Tako da imamo prva 3 finalista.
Zanimljivo glasate. Glasovi su jako raspršeni. Jasni favorit i dalje ne postoji. ;)

Dajte još neki semafor pa da počnemo da zapitkujemo kad će priredba.

Umrijet ću od šizofrenih komentara i semafora.

Pijem kaficu i uživam a kako ste mi vi ovoga popodneva?
GQmgV0GXQAAu6OX.jpg

Tek sad vidim da je @Novinar među prijavljenima; čovječe, nije te bilo sto godina! :D

Privodim kraju zadnje preslušavanje pa šaljem glasove.
Spomenuli smo ga na Slusamo FSC i sve nas je prijatno iznenadio sto se pojavio.
Meni je na početku bilo baš smor izdanje i nikako mi nisu pasovale pesme. Sa više slušanja mi se već mnoge izdvajaju kao lepe i već je malo teže izglasati, ali opet imam utisak da imamo veliki broj neambicioznih pesama, tzv. "filera" koje kao da su od starta poslate i predodređene da samo ispoštuju takmičenje i ispadnu u polufinalu. 🙂

Edit: Opasnost! Dežurni hakovao Paučicu! 😀😀😀
Slazem se. Ovo izdanje je moglo da se podeli tako da jedno pf-e bude takmicarsko a drugo revijalno. Moja pesma pripada revijalnom delu, a kako mi se cini takve pesme mi se sada vecinom dopadaju. U sustini, bas mi je lepo izdanje i moram priznati da ste se lepo igrali sa zanrovima, tako da i nemam osecaj da je ovo kantri izdanje.

Odmah da najavim da cu glasati do sutra najkasnije do 19h, usled manjka slusanja.

Bilo mi je stvarno preteško da glasam, uglavnom zato što jako volim ovaj žanr i praktično nema loše pesme. Još najmanje 3-4 pesme je bilo u opticaju za poene, ali su nažalost izvisile. Ne znam šta da očekujem za svoj predlog, komentari su ok, ali ih nije bilo mnogo, pa i ne predstavljaju veliki uzorak. Iskreno se ne bih iznenadio da ispadnem, ali šta bude.

Glasao, ovaj put nisam ni rangirao od 11. do 17. mesta jer mi je bilo zao da neku pesmu stavim na zadnje mesto. Jedna pesma mi se u zadnji trenutak popela od 7-8 poena na 12, a jedna pesma koja mi je bila za 12 na prvo slusanje mi se spustila na 6 #prokrckao

Žao - ne žao, činjenica je da su ispušile za poene. Na nuli su, bile one 11. ili 17.
vesic-to.gif

Ja tih problema nisam imao, taman se dovoljno izdvojilo, a sad, kako će biti u finalu videćemo.
Ko će završiti na dnu kace a koga će sunce obasjati saznat ćemo včrs.

Zadnji sati glasovanja... Značiiii... U jednom pf je situacija skoro pa gotova (moraju samo dva forumaša još glasovati) dok u susjednom smo jedva na pola. U tom jednom pf su bodovi trenutno baš jako stisnuti, nema nikoga da se izdvaja odnosno izdvaja se 5 pjesama koje malo odskaču od ostatka, ali je borba za finale u bod. Sve se mijenja sa svakim glasovanjem. U susjednom pf izdvojila se jedna pjesma, ali kao što rekoh - na pola smo i situacija je daleko od razješnjenja. Inače jedna pjesma je dugo vremena bila na dnu jednog pf i zadnjim glasovanjima je skočila doslovno na prag finala. Jako, jako zanimljivo. E da, nemamo pjesme s 0. 👌

Večeras oko 21:00 ili 21:30 rezultati!

Jedva čekam da neka random pesma pobedi spletom okolnosti.

Verovatno će tako i biti. :D
Meni je inače baš prijatno izdanje, evo slušam još jednom da nekako prelomim, pošto pojma nemam kako glasati, bukvalno mi se sve sviđa i za poene mi je. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Back