Dežurni
Ekspert

Dobro došli!
☆ Pred Vama je 273. Forum Song Contest, a prvi u mojoj organizaciji. Pre par dana je bila prva godišnjica mog aktivnog boravka na ovom forumu, pa sam se u tu čast osmelio da se prijavim za organizaciju onoga što pored ESC-a ovde najviše volim, a to je FSC! Međutim, kako se neočekivano desila i moja druga pobeda u kratkom roku na prethodnom FSC izdanju, to je bila idealna prilika da na lakši način ovu organizaciju i zaslužim!
☆ Tema ovog 273.FSC-a je Wheel of luck, odnosno Točak sreće pa će svako od Vas imati savršenu priliku da okuša svoju sreću!
- Na Vama je da zavrtite točak i broj koji dobijete
(u prevodu: broj koji svojevoljno odaberete u opsegu od 1 do 50) pošaljete meni kao organizatoru putem PP, nakon čega ću Vam poslati zadatak koji se krije iza tog broja kada ćete i saznati šta se od Vas očekuje, a do tada sve ostaje kao nepoznanica.
- Zadataka ima 50, svaki od njih je potpuno različit, a po "težini" veoma sličan, zato okušajte svoju sreću odabirom broja koji želite i neka Vaša takmičarska pesma bude najbolja!
☆ Pored pravila koja su napomenuta uz svaki pojedinačni zadatak, koja ćete dobiti kao uputstvo prilikom odabira broja sa točka sreće, važe i dosadašnja standardna FSC pravila!
☆ Za svaku Vašu eventualnu nedoumicu u vezi zadatka koji dobijete, budite slobodni da mi se putem pp obratite po tom pitanju za pomoć!
---> Spisak pesama <---
° Vreme za odabir broja (koji meni šaljete pute pp) iza kog se krije Vaš zadatak počinje: u 23h (31.10.) !
° Vreme početka prijave pesama počinje 23:30 (31.10) i traje do 05.11. 14h!
☆ Srećno! ☆
Attachments
Last edited: