273.FSC - Wheel of Luck

Rambov tekst je genijalan ali rezultat očekivan 👌 Po celi dan se drogiram Gabbanijem i bananom pi***om ili šta već kaze 🤣 Prava šteta za te dve pesme.
Od svoje ne očekujem ništa obzirom da ne znam na koju foru sam prošao. Pesmu naprosto OBOZAVAM! Komentari su bili generalno gori od očekivanih 😬
Prošle mi samo 3, 4 i 8 tako da izuzetno loše finale što se mene tiče.

Glasao, iako nisam imao volje zbog ispadanja 😅 Ali rekoh da ispoštujem organizatora i pesme, jer je finale prejako i jako mi je žao za 2 pesme koje nisu uspele da dobiju poene 😞

Sad mi više nije do toga kad ću i šta stići, sad mi se žuri jer me interesuje kako će se odigrati situacija na samom kraju, jako je neizvesno 😍🤣🤣

Prebajala sam još na prošlom izdanju da se na ovom izdanju desi drama ako ne prođem u finale. Eto šta ste napravili.

Po mom skromnom misljenju, ovde ima dovoljno materjala da Uprava reaguje u slucaju Bebi - Stefix, ali mene takodje zanima sama problematika slucaja. Da li je u pitanju cist dil, ja tebi ti meni, crno na belo; ili je vise tipa ono ako mi ne das 12, naljuticu se, nismo vise drugari. A moguce i da su i pare u igri. 🤔

Ako su pare u igri nema potrebe za ban, to je samo pametan biznis.

Back