si Slovenija 2025: Klemen - How Much Time Do We Have Left

U to ime pogresnih izbora, da sumiramo sta su trebali da biraju po mom skromnom misljenju od 2015. naovamo:

2015. Zapravo pun pogodak
2016 Rejven je definitivno bila bolji izbor od Manuele
2017. ufff…BQL i dalje tesko prezaliti. Finale bi bilo gotovo sigurno, a mozda i neki lep plasman tamo. I svakako mnoooogo veca zapazenost kod fanova
2018. u principu je rezultat takav da se moze reci da je izbor bio dobar, ne verujem da bi BQL prosao bolje sa znatno slabijom pesmom od Heart of Gold
2019. Pun pogodak, zalagasper su bili rizican izbor, ali rizik im je doneo jedan od najboljih plasmana u istoriji, samo su Nusa Derenda i Maja Keuc u 21. veku prosli bolje. Ostale pesme su bile vrlo verovatno NQ
2020. Bilo je zanimljivih pesama te godine, ali pitanje kako bi se reflektovalo na rezultat. Linina pesma mi je draza (sad), ali razumem rezon za odabir Ane Soklic (u godini nakon Tamare Todevske). Astrid imala odlicnu pesmu na Emi Fres, ali je jako lose prosla u publici.
2021. Ana Soklic interno, mislim da je trebalo da pesma bude u drugom fazonu
2022. Pobeda LPS je pokazala sve manjkavosti glasanja na Emi. July Jones bi verovatno imala neke sanse za finale, mozda i Batista Cadillac. Ostali tesko
2023. Falio je samo rezultat. Bez dileme najzapazeniji slovenacki predstavnik u poslednje dve decenije, ako ne i vise
2024. Bila je prakticno jedina zainteresovana za ESC u datom trenutku od jacih imena u Sloveniji, i moze se reci da se izvukao maksimum iz pesme. Rejven mislim da je mogla bolje.

25. januara biće emitovana emisija Ema pred Emu, koju će voditi Bernarda Žarn i Jože Robežnik. U njoj će gostovati svi takmičari i premijerno će predstaviti isečke pesama.

Ovaj pevac MRFY-ja mi i cela grupa su mi vrlo interesantni, dobar su materijal za napredovanje i izlazak iz okvira Slovenije.

Koliko je RTVSLO napredna televizija, ova fotografija voditelja grmi.

Koliko je RTVSLO napredna televizija, ova fotografija voditelja grmi.
Autorka te fotke je nezavisna fotografkinja Urša Premik, čije se fotografije mogu naći u brojnim magazinima poput italijanskog Vogue, National Geographic, radila i za Cocktu, Volkswagen, Škodu, Adidas, Fiat, Toyotu, fotografisala Chucka Norrisa, zalagaspera, Joker Out, Senidu...

Autorka te fotke je nezavisna fotografkinja Urša Premik, čije se fotografije mogu naći u brojnim magazinima poput italijanskog Vogue, National Geographic, radila i za Cocktu, Volkswagen, Škodu, Adidas, Fiat, Toyotu, fotografisala Chucka Norrisa, zalagaspera, Joker Out, Senidu...
Odlican photoshot u Elle Slovenija sa Krisom Gustinom. Izvstan fotograf prepoznatljivog personalnog stila.
Mada je ovde kod Raiven i Gregorom zakazao stilista- njena knittwear haljina i njegovo odelo od plavog somota nikako ne idu zajedno.

Шта би о причи да ће Словенија одустати због учешћа Израела? Мени на овом форуму нека особа рекла да Словенија има муда за то. Есу их то уштројили или шта?

July Jones lutkica okačila snimak sa probe, zagreva se uz MicyP - Tango. Šta reći osim ukus.

Vidim da će Raiven biti voditeljica! Volimo i podržavamo ❤️

Ide li itko na njezine koncerte u sklopu "Sirene" turneje? Imati će koncerte u Beogradu i Zagrebu, ja planiram kupiti karte za njezin koncert u Zagrebu

Jer je Vojaz rekao da July Jones moze pobijediti na Eurosongu 😂 ili zbog najavljenog bojkota Izraela

Back