ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Ja sam mislio da više nema tog rangiranja; tako nas je isto neka Albanka u makedonskom žiriju sjebala 2019. Mislio sam da su vratili sistem da žiri daje samo 1-12.

Ja ne znam da li ste bar večeras shvatili NAPOKON da žiriji glasaju za zemlju a ne za pesmu i da je zato i uvedeni od 2009 zbog decenije dominacije istocnih zemalja i pobune zapadnih da ce odustati ako se ne uvede žiri ...samo Finska pobedila bukvalno od zapadnjačkih zemalja(skandinavska) ali nakon pobede Rusije morali su da uvedu žiri i ko od tad pobedjuje !!!????
Pa naravno prizapadne zemlje naprasno....Norveska, Nemačka(koja lizala i lize dno redovno kod publike) , Švedska 2x (jednom zasluzeno) , Danska, ljigavi Izrael, Holandija, Austrija, jedan najvecih finansijera ESC-a ( prozapadni Azerbejdžan), Portugal nakon 101 godine, Holandija, Italija pa opet smrdljiva i ljigava, zapadna podguzna muva zvana Ukrajina !!!!

Za 6 drzava nema ni ko su članovi žirija, a ne samo pojedinacni rezultati

Ovo im je sada sansa i pokazatelj da od sledece godine ukinu ziri, i nece biti problema. Ljudi mi i da posaljemo najbolju pesmu ikada koja se pojavila na ESC, mi necemo pobediti zbog zirija. Mi smo samo 47 poena dobili ne racunajuci poene od zemalja iz bivse Juge. To je bas malo. Ziri out.

ukrajinski žiri nas je stavio na poslednje mesto...
jelena-karleusa-turbofolk.gif

Svaka cast za nas. Jedini smo koliko toliko iskulirali Ukrajinu 😁
Tvt je stvarno neverovatan, ali eto dobili smo poene od nekih zemalja od kojih verovatno nikad necemo opet dobiti, mislim na Irsku, V. Britaniju 😁
Ceska nas ispostovala, cak i zemlje Kavkaza, maltene svuda bodovi tvt, bravo Konstry ♥️♥️
Objektivno cak i da nije bilo ovog rata, izmakla bi nam pobeda zamalo, onda bi krivili ziri 😁
Svakako jos jednom cestitke, ja sam ponosan na Anu i ceo tim ❤️
Svaka cast ljudi!!!! Ovo je uspeh 💗💗💗

Svaka čast Konstrakti i publici čije glasove uvek potenciram kao respektabilnije ali da nije ex Yu žirija bili bi druga Moldavija po žiriju. Ovo je jis i maksimum od žirija koji smo izvukli a magičnu liniju od 100 poena žirija nikad da predjemo jer nam 0 daju kao ništa ma šta god poslali. Govna gola! Politika i to cu uvek reci ma koliko vas nerviralo da žiriji glasaju politički a retki ziriji po savesti za pesmu i skroz realno . Preko dominiona pokrali Trampa i Le Pen na izborima a nece namestiti televotingom 400i kusur poena obicnim televotingom. Ma dajte ljudi u kom univerzumu vi živite !?

Brate tačno se videlo da od Baltika (čast :lt: ), Rumunije, Moldavije i ostalih poniznih k*čkica :ua: namerno dobijamo krompire. Bolelo je koliko je očigledno

Putin da izabere sledećeg pobednika, možda to bude Moldavija kako stvari stoje

Da molimo Boga da se sledece godine nijedna bivsa jugoslovenska republika ne povuce, jer nam ti bodovi znace kod zirija hahah. Ziri je katastrofa ljudi, koliko namestanja, manipulacije...uzas

Back