Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zar ozbiljno mislite da stvarno hoce da se prijavi?
Ma naravno da ne, pa ovo je samo još jedna njena provokacija upućena na račun RTS-a, a pre svega Oliveri Klopki Kovačević, kako bi se nadovezala i podržala šizojevu izjavu od pre par dana a tiče se PZE-a, ESC-a, Olivere pre svega, prema kojoj oboje imaju očigledno lični animozitet. Žutu Olju šizofreni i psihotični ljudi baš, baš ne vole ali ona ih svojim kulturnim i odmerenim izjavama uvek postavi na svoje mesto...doduše ume i bič da proradi pa ih malo i po kojom tužbom počaati. 😉
P.S. JK je u pravilnik RTS-a za PZE i rokove prijava bolje upućena nego većina forumaša ovde, u to ne sumnjajte.

Zbog ovog "bizniш" sam prvo mislio da su nam se nakačili neki Ukrajinci. 😭 Ko razume shvatiće.

Neka se Jelena prijavi ako želi, podići će gledanost i hajp. Toliko godina se prica o njoj kao potencijalnom predstavniku a ona najavljivala spektakularan i nevidjen nastup. Da konacno vidimo sta bi spremila i kako bi se predstavila. Ja nemam nista protiv

Iskreno ne znam. Nevezano za to što je potpuna olupina od osobe, meni je Karleušina muzika baš loša i dated i pritom ne ume da peva. Mislim da bi joj neki domet bio kao Gruzija prošle godine, oko 20. mesta. Jednostavno ne bi mogla da servira nešto novo i originalno, jer je napravila celu karijeru na plagiranju drugih izvođača. Ali nećemo nikad saznati srećom.

Činjenica je da bi ona mogla da bude dobar potencijal za esc, na stranu njeni politički stavovi i ispadi u javnosti. Ima prepoznatljivost u zemljama Evrope i to nešto u sebi što je potrebno za takvu scenu. Uz dobru pesmu i dobar nastup mogla bi u top 10.

Objektivno mislim da je ona trebala da ode 2000-ih ili eventualno 2012,2013. Sad već nije to to.

Status
Not open for further replies.
Back