hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake

I još uvijek nikakvih informacija o kartama, ne znam šta čekaju...

Pozdrav svima! Čitam vas od prošle godine, ali tek sam sada odlučio ulogovati se. Što se tiče Dore 2025, moj ubjedljivi favorit i jedina pjesma koja mi je na playlisti je Ivxn - Monopol. Odmah nakon njega, tu su Marko Bošnjak - Poison Cake i Luka Nižetić - Južina.

Kao da ne slušamo istu pesmu. Msm okej je pesma, nije loša, ali nije ništa epohalno, svakako ne bi imala šanse za pobedu na Dori. Jeste bolja od nekih koje su prošle konkurs, to svakako, ali pričamo o komisiji kojoj je Vodu piti, trizan biti bila bolja od Rim Tim Tagi Dim.

Kao da ne slušamo istu pesmu. Msm okej je pesma, nije loša, ali nije ništa epohalno, svakako ne bi imala šanse za pobedu na Dori. Jeste bolja od nekih koje su prošle konkurs, to svakako, ali pričamo o komisiji kojoj je Vodu piti, trizan biti bila bolja od Rim Tim Tagi Dim.
Nije epohalno, ali ima dosta kvaliteta. Kapiram da možda nije tvoj tip muzike, ali ovaj lik ima vrlo specifičnu boju glasa, zanimljivo se oblači, produkcija je izvanredna i pesma zvuči alternativno, ali vrlo radijski. Takođe ima neki umetnički identitet za razliku od skoro svih pesama na Dori i mislim da bi vizuelna prezentacija bila dobra. Mislim da bi baš, baš, baš dobro prošao kod žirija na Evroviziji.

Hahah Evo me. Meni je ta pesma bila najbolja prosle godine.

A ova od Disco Lizard, slazem se da je bolja od nekih i da je ok.

hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake
Back