ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Mene samo smara što kad je Srbija uspešna u nečemu u čemu ostali ex yu fejluju, taj srpski predstavnik je odjednom predstavnik svih ex yu LOL A ostalim danima nas svi mrze.
Tačno, tako i prošle godine je bilo za Uraganke kako su ujedinile Jugoslaviju volimo vas devojke mwaaaa

Da molimo Boga sledece godine da nas predstavnik ostane ziv, da ga ne daj Boze pogodi neka bomba ili zgazi na neku minu.

U prvom polufinalu žiri izbacio Albaniju, a ubacio Švicarsku koja je kod publike bila predzadnja., dok je publika izbacila Hrvatsku, a ubacila Moldaviju.

U drugom polufinalu žiri izbacio Kipra, a ubacio Azerbejdžana, dok je publika izbacila Makeoniju, a ubacila Rumuniju.

Mene samo smara što kad je Srbija uspešna u nečemu u čemu ostali ex yu fejluju, taj srpski predstavnik je odjednom predstavnik svih ex yu LOL A ostalim danima nas svi mrze.
Verovatno je mnogo kasno pa ja ovaj tvoj post i šta si hteo da kažeš ništa nisam razumeo! 😂🤝 Juna sam u Jagodini i idemo na pice da proslavimo 5.mesto !😂🤝

šok - portugal u TOP 10 i to deveti, pesma mi smor

negativan šok francuska 24a

moldavija upala u TOP 10, očekivano nakon pf

Moram da prokomentarišem da mi je bilo užasno neprijatno što se spikeri nekoliko zemalja nisu uključili, ne znam da li se ovo ranije dešavalo, da izvršni producent čita glasove neke zemlje. Imam osećaj da su domaćini emiteri nekako krivi za to 🤣

Back