ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Glasove onih kojima se ukrajinska pjesma stvarno svidjela - poštujem. S druge strane, ne razumijem što su htjeli postići oni drugi koji su glasali. Kako će ovo točno pomoći Ukrajini? Ako Europa do sada nije dokazala da podržava Ukrajinu, onda evo ne znam...
Prema nekim komentarima (ne ovdje) vidim da su se ljudima pomiješali lončići. U cijeloj toj situaciji pljunulo se u lice svim ostalim natjecateljima i njihov se rad i trud obezvrijedio. Tko je dao doprinos tome, sram ga bilo!

E to je tek dijagnoza... ja negde i razumem takvu reakciju ex sovjeta i opsednutost Ukrajinom. Ali Island... bukvalno do prekjuče mislili da SSSR još postoji. :sick:

Ja se noćas zakačio s jednim socijalno pre(ne)osviještenim momkom koji me uvjeravao da je pobjeda Ukrajine super stvar za jedinstvo, zajedništvo, ljudske slobode i manjine.

A trebao sam ga voditi na palačinke…
PIŠI PROPALO

Onda lepo neka im odmah dodele sva moguca prva mesta na svim takmicenjima kao znak podrske i da zavrsimo sa tim 🙄

A uživo iz psihijatrijske bolnice u Kovinu, svirač kurcem (bukvalno) najavljuje Evroviziju u Mariupolju
Our courage impresses the world, our music conquers Europe! Next year, Ukraine will host Eurovision.

For the third time in its history. And as I believe: Not the last. We will do our utmost to one day host the participants and visitors of Eurovision in Ukrainian Mariupol. Free, peaceful and rebuilt!

Thank you for winning, Kalush Orchestra, and everyone who voted for us!

I am sure that our victorious chord in the battle with the enemy is approaching.

Slava Ukraini!
Kakve gluposti, sve mi miriše da će ESC sledeće godine u Veliku Britaniju. Što bi bilo i dobro, ipak mislim da bi BBC imao odličnu organizaciju u poređenju ca kurcšlusom iz Torina.

Ljudi u štenari, kako je zovete, neki od vas je bilo fenomenalnooo! Nedelja za pamćenje! 🤩😍

Iako stojim upravo u vozu za Milano (jer nema mesta, prodato više karata nego što ima mesta očigledno- štenara 🤪) ne zameram ništa... 👍

Čestitke Ukrajini na pobedi!

🇺🇦 ❤️🙏 Стефанія мамо, мамо Стефанія!!

je bilo fenomenalnooo
to-you.gif

I još nešto mi se jako dopada, to je da je novi žanr pobedio na Evroviziji, a to je "omraženi" rap.. :) 👍 u kombinaciji sa etnom, ali jako dobar i kvalitetan rap zapravo.. Lani rock, sada rap 👏, nije sve u pop muzici.. :)

I još nešto mi se jako dopada, to je da je novi žanr pobedio na Evroviziji, a to je "omraženi" rap.. :) 👍 u kombinaciji sa etnom, ali jako dobar i kvalitetan rap zapravo.. Lani rock, sada rap 👏, nije sve u pop muzici.. :)
Pobedila je politika. pesma apsolutno nije pobedila zbog etno-repa i da nije trenutne situacije možda bi bili i iza nas.

Ovo nije rep, nego mešavina repa sa svim i svačim. Čist rep teško da bi pobedio (ne računam politički ostvarene pobede) i privukao pažnju šire publike. Ali eto im prilike, nek pokušaju sa čistim repom naredne godine kada su direktni finalisti.

Ne sme ni da im se čestita ovde izgleda, pa i Srbija je dala 7 Ukrajini, doduše najmanje od svih zemalja..
Ovo stvarno nije za polemiku dalje. 😬

E pa ljudi, bila je ovo lepa ESC sezona. 😍 Drago mi je što se završila i dobrim rezultatom za nas. Ali što se samog foruma tiče, uglavnom sam uživao, toliko duhovitog naroda se okupilo ovde, neverovatno jer toga dugo nije bilo!

Ja bih vas pozdravio do naredne ESC sezone, čitamo se ponovo oko JESC-a najverovatnije. Do tad možemo da se čitamo na Tviteru (@kecapovic, shameless self-promotion). Samo mi javite tamo kako se zovete na forumu u DM.

I ne mora bolje. Poyy! ❤️

Back