Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Da li je iko nakon Hurricane HLV iole izmenio/bogatio/doterao pesmu u odnosu na prvobitno objavljenu?
Znam da je Ramonda imala minimalno aranžmansko doterivanje koje se jedva primećivalo, ali osim toga ne pamtim drugo.
Za Origami se pričalo da je kratka, isto kao i sad za Durum, i da bi možda moglo još nešto, ali nije se desilo.
Hoću da kažem, ne bih se ić uzdao u to da će iko išta promeniti ili dodati čak i za ESC, a kamoli za PZE.

Sad sam imao spoznaju da je Majina Zemlja cuda hitcina u odnosu na Zali usi moje, ovaj pijani Rale joj stvarno greskom uvalio ovaj demo. Pa i onaj prvi srpski fado Naftalin je puno puno bolja.

tam jeste neko ko fino komunicira sa fanovima, mislim da ne bi imala problem da uradi revamp tj. doda nesto ako bi joj dovoljno ljudi sugerisalo. Pritom sto deluje da je dosta ozbiljno usla u celu pricu i da su joj apetiti veliki. Mada po meni licno tu nije neophodan revamp, dobro mi je ovako kako je sad, vise me plasi da ne bude saobracajka uzivo

Nije mi jasno zašto RTS lepo ne pogleda svake godine kakve pesme su dobijale najviše lajkova / glasova, pa u odnosu na to da bira pesme za narednu godinu? Ne vidim u kojem interesu im je da pune spisak izvođačima koje niko neće gledati niti glasati, čak iako su PGPovci samo nema smisla.

Sad sam kliknuo na neki recap PZEa da cujem isecke svih pesama i kada sam shvatio da Tropico band peva na engleskom samo sam ugasio video.

Ne moram ja sve da znam

The Hills Lol GIF by Robert E Blackmon

Odluka da se ove godine broj učesnika proširi na 30 je def. pogrešna! Da su stavili 20 mogli bi da pričamo da je kvalitet približan 2023. godini... ovako ovo je najslabiji PZE od njegovog osnivanja.... Što se tiče rada komisije katastrofa... savetujem vam da lobiramo da se sledeće godine njihov rad stavi pod javno i da se prati jer je Lensy ovde kao 32. na toj njihovoj listi bolja od barem jedno 15 pesama, a možda i 20... tako da što se toga tiče od mene veliko uaaa!

Tek sam sad skužio da je onaj kripi ćelavi opet tu. Imam osjećaj da je on bio svake godine od 2018. Ja ne znam kako te ljude nije sramota prijavljivati se svake godine s govnetom od pjesama, to je stvarno neka posebna dijagnoza. Nisam mu poslušao pjesmu, ali znam da je govno bez da slušam

Svet na dlanu imali smo,
sve smo mogli, ali nismo.
Žali srce moje, žaliće i tvoje.

tenor.gif

Pa onaj instrumental zvani "pad sultana Bajazita":
atina-ferari-atina-ferari-markovic.gif
Urlam, već sad zamišljam nastup i njenu dražesnu interpretaciju, helppp... :ROFLMAO::ROFLMAO:

Ljudi da l' je realno da pesma hvala ti bude tako kvalitetna, i da ne upadne u uzi izbor?! Da podsetim, neki izvodjaci su bili pre mesec dana diskvalifikovani, pa se pevacica Lensy prikljucila. Ne kazem da je najbolja, al da budemo realni...

Ja Tam nikako ne mogu da shvatim ozbiljno nakon njenih prošlogodišnjih izjava da je pze namešteno takmičenje, ne znam šta se to promenilo sad pa se predomislila.

mislim da bi dobili srčani udar kada bi videli koje mesto kod komisije je zauzela koja pesma, imam utisak da ove na koje se mi (evrofanovi) ložimo dodaju sa dna kace, a Joca Ajkula i Sale Tropiko budu vrh liste
Sad čitam... info koje su došle do mene da je Vukajla bila 20 i neko mesto, a nakon slušanja je ovde u top 5....!

Status
Not open for further replies.
Back