Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
To poredjenje inace smara i kad ima smisla, ali to je u fandomu svima u krvi lol

Ali da dotična ima smelosti da proziva Vukajlu za umrtvljenost na sceni i navodno šuškanje, a njen favorit bukvalno hodajuća blamčina u svakom smislu te reči, da ne spominjam arlaukanje koje naziva pevanjem. Vriska. 😭

Ali da dotična ima smelosti da proziva Vukajlu za umrtvljenost na sceni i navodno šuškanje, a njen favorit bukvalno hodajuća blamčina u svakom smislu te reči, da ne spominjam arlaukanje koje naziva pevanjem. Vriska. 😭
Ma to je Maja šta vam je...
dd5a5cc0edb0df275ca2b1992eaa6781.webp

Kao da nema zivota u njoj. Ispala bi u polufinalu lagano. Ako bas hoce da nas predstavlja neka se prijavi dogodine sa boljom pesmom i vise pokretljivosti.
Vukayla je večeras bila vrlo živahna i...pokretljiva. Može da održi čas nekim izvođačima koji su na sceni godinama, al' sumnjam da bi nešto uspeli da nauče.

Poslusala sam Tam. Solidna pesma, bez konkretnih reci. Sve do refrena mi se ne svidja. Onda fascinantni deo Durum durum more more koji pesmi daje neku prosecnost. Na momente pesma zaliči na Ruslanin Wild Dances ali ne preterano. Što se tice esc-a mislim da bi ostali u polufinalu ako je posaljemo. Sve Tamine pesme su slicne, Pogana mi je najbolja ali u kontekstu esc nijedna ne bi videla finale jer su previse domace. Pesmi fali 30 sekundi sto je veoma problematicno. Ako uradi revamp dobicemo jos 30 sekundi durum duruma. Evropi se ovo nece svideti kao ni nasoj Srbiji. Veoma monotono, nerazumljivo na momenat te zainteresuje kod prvog refrena i posle toga mrka kapa. Ona deluje kao izvodjac smoreno, bez zelje, energije za borbu. Ne za Tam i Durum durum.

Status
Not open for further replies.
Back