Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nije pogresila, Vembli je deo Londona gde se i odrzava teniski turnir Vimbldon.
Da samo što Novak na "Vembliju" ne igra za Srbiju kako to Maja kaže nego za sebe. To što mi navijamo kao da mi lično ili neko naš igra je druga stvar. Da je rekla na OI pa da i razumem. 😁

Za Durum Durum treba da razbije koreografiju koliko pesma ima ritma. A ona ne zna ni sta bi dodala na kraju. Alo zeno

Da li će ove god. biti rekapitulacija sa proba? Nekako mi je bilo bolje dok smo to imali 2022 i 2023...?

Meni je zanimljivije kada dobijemo materijale sa proba. Imamo nešto ali ipak ne sve, i to nas tera da mislimo šta su na sve spremili u nastupu. Rekaoitilacija svakako izadje na dan polufinala zar ne? A Onda imamo i materijala i da delimo po mrezama uz broj za glasanje za naseg favorita😊

Ja volim te rekapitulacije. Čak mi ne smeta ni što je dva sata ranije jer me polako nahajpuje na prenos. Ali šta zna RTS šta je hajp.

Vidim ljudi su se ovde žalili što Mimi ide od televizije do televizije, od podkasta do podkasta, a Princ nam se za to vreme doslovno popeo na glavu gurajući se u medijima među prvima, a pritom dečko nije nikakav favorit, dok Mimi jeste.

Svako ima pravo da promoviše sebe i pesmu, to stoji. Ali ovo stvaranje lažnog hajpa u medijima, kupovanje pregleda i pravljenje nekog tobož favorita veze s vezom nema.

Bukvalno sve za šta su optužili Mimi je zapravo Princ.
Pokušava da se kači za Tam(jer je ona jedan od favorita) tako što u medije iznosi detalj za koji niko osim njih dvoje nije znao, da su bili u vezi pre Hrista
Lažni pregledi, plaćeni članci u novinama još je i sendvičar.
Pa on je ustvari Breskvica ove godine🤯🤯

Status
Not open for further replies.
Back