pl Poljska 2025: Justyna Steczkowska - GAJA

Moguce je veoma da ce biti dosta glasova dijaspore za Justynu. Jeste zvezda i to velika.

Ne pamtim kad sam se ovoliko smorio tokom nekog nacionalnog finala. Ne zbog rezultata jer su bili odlični, već zbog preslaboh pesama i još slabijih nastupa. Baš dosadan show.

Witch Tarohoro >>> ali i ovo mi je okej. Drugačiji stajling možda i da se ne "drma" mnogo na jednom delu jer ne izgleda wow nego krindž.
ŠBBKBB ali da je išla prošle godine i te kako bi možda prošli u finale umesto nas. Morbidno, žalosno, smešno, kakogod, ali hvala TVP bar za prošlu godinu xD

Da i mi pošaljemo našu GAIA-u, pa da joj zagorčamo život(na ESC, podrazumeva se)

Ma to Poljaci glasaju, ne bih shvatao previše ozbiljno. Nema šanse da ovo prođe u finale, pesma je jednostavno loša i krindž.

Justyna u 52. godini izgleda fantastično i energijom jede mnoge mlađe pevačice.
Za to joj svaka čast.

Pesma je meni užas, kao i ovaj kič nastup, koji me mnogo podseća na isto tako try hard Melody koja je takođe pobedila jer je najpoznatija u izboru.

Na moju žalost, ovo najverovatnije prolazi u finale, bez nekih većih problema, rekla bih.

Odgledah finale i samo jedna pesma mi je bila sasvim ok, Janusz Radek je u pitanju.

Justina, obzirom na popularnost u Poljskoj i na ogromnu poljsku dijasporu po Evropi, teško da ni sa većom trešanom nebi ušla u finale. Realno, veći treš od pesme mi je sam nastup.

Back