Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nije isključeno ni da će ga i ove godine dovesti. Ima 4 igrača na sceni, taman joj fali još jedna osoba. Ako ima nekog pametnog za marketing u timu možda joj i predloži.😂

Ne mogu da skapiram je li istina ili se zezaš kao ovi za kasirku u Maksiju što pjeva ŽSM
Ozbiljno govorim. Prvo te pze/dora pjesme pokupe djeca pa onda ostali. Isto je bilo i s RTTD

Edit: ipak nije bio toliko caroban trenutak kao doticnoj kad joj je ispao šveps i rasuo se po podu poput šampanjca

Last edited:
I ja sam pre neki dan dok sam setala cula kako dve devojcice slusaju Princevu pesmu Mila i kako govore da im je on favorit ove godine. Rekle su da ce zajedno sa drugarica iz skole glasati za Princa jer je jako lep i ima odlican glas i pesmu. Koliko divne dece imamo❤

Sledeće godina Maja nek se prijavu u duetu sa Desingerom i pobeđuju sigurno
Al' fazon bi bio da na sceni zamahne da ga zvekne (koreografija) kad on krene da peva. 😄
To bi bilo stvarno u fazonu ,, Žurka ludih srba". Ako bi im ljudi pisali, ludi su oboje, možda bi i pristali na PZE '26.
Bilo bi to ujedno ostvarenje i siguran odlazak lude Maje na ESC. 😄 Oni bi bili atrakcija ESC-a a i ludilo istovremeno.
P.S. Srpska delegacija pardon ekskurzija, tražila bi avionske katre i povratak za Srbiju i pre polufinala u fazonu, ko njih dvoje da izdrži. 🤪

Status
Not open for further replies.
Back