Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Pa ako je Maja imala kako kaže 4.000 kartica i sa svake glasala po 10 puta to je 40.000 SMS poruka. Prosto je nemoguće ne dobiti 12 od publike i proći u finale makar ti žiri dao i nulu! Opet lupa. Možda je mislila na 400 kartica, a to je onda 4.000 poruka + je valjda još neko sem nje glasao. I opet nemoguće da sa tim brojem poruka u polufinalu ne prođeš.

Meni ovo nije najjasnije, rts boli dupe ko ce na esc, a mi fanovi cemo da "placemo" u maju, teramo sami sebi inat, ali dobro glasajte za koga hocete
Ma osvoji li Oxajo nekom magijom to je to od mene za PzE, svi se secamo kako smo pizdeli zbog Ukrajine i Izraela vise puta u istoriji esc :)

Jelena Tomašević na Instagramu pozvala da se glasa za Biber, Sedlara, Filarija, Princa, Vukaylu, Bojanu i Davida.
A Tam i Mimi ništa...izgleda nisu njeni favoriti😐

Ma ja sam super i sa Haremkama ili Tam pored Vukajle, samo Mimi serving nothing Mercedes da ne ode

• Like
Reactions: Lux
Ja ne znam kako se osećam, što bi Bekvalčeva rekla “u meni su dve” i sve jedno mi je ko će da pobedi a i nije. A u isto vreme imam i nemam euforiju oko večerašnjeg PZE-a…

Ja dobio temperaturu ali PZE se ne propušta, razmišljao sam čak da se organizujem sa nekim forumašima da dođem na watch party ali nije moguće, što zbog bolesti što zbog toga jer nemam posle 12 prevoz za Pančevo 😭

Back