Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Tamo su nista do ugrozena manjina koja zivi od socijalnog pa mi nije jasno ko jos racuna na njih da ce oni uopste da gledaju Evroviziju a kamoli da glasaju za Mimi.
Pa samo oni i glasaju svake godine, zbog njih(dijaspore) smo svaki put u finalu! Šta misliš ko drugi glasa? 😂

Vrištimmmm dakle tek maloprije sam saznao da je ona mala u Harem Girls žensko, a ja cijelo vrijeme bio GAGGED kako neki twink tako dobro servira vokale u ženskom glasu ksksksksk

Možda bolje da general public ne zna za nju da je žensko jer živjeti u iluziji da misliš kako muško tako nadmoćno talentiran da pjeva tako jebeno savršeno je veći adut za Haremke hahaha

Ajde da vidimo i kako nas je Tam poslušala... :sneaky: Nju bih izabrao bez razmišljanja pod uslovom da obeća jedan ozbiljan revamp i korekciju nastupa.

Bože sad sam se setio kada se ove pojavio “insajder” da su Jett Vega Zorja i Sanja Vučić 💀 ako me ne bude mrzelo preću temu da nađem ko je.

Tam je pokazala da je spremna i voljna da sluša nas fanove za razliku od nekih izvođača... tako da dok imamo vremena, ja bi razmislio o glasanju, jer ako bude mali broj glasova, glasovi fanova mogu značiti mnogo...

Back