ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Од Биг 5, само италијанска публика није дала Израелу 12, него 8. Дакле, Немачка, Француска, Шпанија, УК. Ово су и најмногољудније земље Европе, без Русије. И значи Јевреји имају толико новца да покупују толико гласова🤷 у толиким земљама...

E baš sad da čujem zlu vešticu i družinu kako pokušavaju da objasne najgori rezultat naše zemlje od kad učestvujemo na ESC, ne mogu da kažu da je malo falilo jer je falilo malo više.

Ako ih ovo ne trgbe iz mrtvih onda mislim da nema smisla dalje učestvovati, makar ne sa RTS-om. Lepo onda progurati RTV u EBU jer ispunjavaju uslove pa nek se malo Novosađani igraju.

E baš sad da čujem zlu vešticu i družinu kako pokušavaju da objasne najgori rezultat naše zemlje od kad učestvujemo na ESC, ne mogu da kažu da je malo falilo jer je falilo malo više.

Ako ih ovo ne trgbe iz mrtvih onda mislim da nema smisla dalje učestvovati, makar ne sa RTS-om. Lepo onda progurati RTV u EBU jer ispunjavaju uslove pa nek se malo Novosađani igraju.
Ju, pa da Baja Mali Krindža ode na ESC.. :eek:

Pa Jevreji su oduvek inkorporirani u svakoj zemlji, doslovno ne postoji zemlja bez njih. A da ne spominjem njihov položaj u sistemima i društvima. Ukrajinci isti tako raseljeni sada svuda. Pa kako stati tome na kraj?Obesmišljeno sve. Dovoljno samo njihovi ljudi da glasaju čak i neorganizovano dobiće pristojne bodove.

Dijaspora nam se svela na siću ili čak i krompire iz zemalja u kojima ima najviše naših. Jedino zbog čega mi je drago jeste ova šamarčina realnosti RTS-u, ako im uopšte išta bude značila ubuduće.

Back