Dežurni
Ekspert
Ma neka Saint Stefanija pamti ko joj je prvi i jedini za sada dao 12icu ko kuća! (i to duplu)A ja sam mislio da je Bebi pesma kojoj je udelio 12![]()
Ma neka Saint Stefanija pamti ko joj je prvi i jedini za sada dao 12icu ko kuća! (i to duplu)A ja sam mislio da je Bebi pesma kojoj je udelio 12![]()
Imam sliku s njim kad sam ga spopao dok je čekao red za wc.Kad ste pomirisali Bobana @Bebi
Misliš *najbolja* pesma.Bukv najgora pesma Sofi Elis Bekstor xD
Ako nas Belen do kraja ne razočara napravićemo vam statuu odmah pored njene u samom centru glavnog gradaMa neka Saint Stefanija pamti ko joj je prvi i jedini za sada dao 12icu ko kuća! (i to duplu)![]()
Ja kao njen veliki fan kažem da je najgora, nema rasprave.Misliš *najbolja* pesma.![]()
Načisto prolupalaJa kao njen veliki fan kažem da je najgora, nema rasprave.![]()
![]()
Meni se sviđa, ostaće definitivno i na plejlisti.Ja kao njen veliki fan kažem da je najgora, nema rasprave.![]()
![]()
Slali ste i Gobline i šatorske pevaljke pa vaš sud ne možemo da shvatimo ozbiljno. Nemate monopol na šizofreniju.Sve mi je jasno i ok, al da Kričrka pošalje najgoru pesmu izdanja to nije.
Uglavnom je demonstrirala ukus.
Pričamo o Sophie Elisse Bextor, ne o Leovoj Sophie lolMeni se sviđa, ostaće definitivno i na plejlisti.
Hvala Leu na otkriću.![]()
Mogu da zamislim to na PZE!@Dežurni priznaj da si zamišljao Zorju sa nekom pesmom poput Laberinto jer ja o tome razmišljam čitavog izdanja![]()