286. FSC - Podrumovizija x PSC

baner.webp

286. FSC - Podrumovizija (Podrumvision Song Contest)

Forumski sleng postaje realnost - takmičenje izvođača koja ne sluša ni uža rodbina. Vreme je da uža rodbina čuje šta njihovi rođaci krčkaju!

Posetite vaše podrume, uzmite najlepše vince sa najdonje police i uživajte u zvucima toplih julskih dana!

Leto je za odmor, zadataka nema!

PRAVILA
-Pesme ispod 500 hiljada pregleda na YouTube platformi (gleda se najgledaniji klip pesme u obzir, iako takmičari mogu poslati bilo koju verziju)
-Pesme izašle nakon 1.1.2020.
-Izvođači koji imaju maksimalno 3 ranija nastupanja na FSC
-Nisu dozvoljeni izvođači koji su učestvovali na Evroviziji

ostala pravila ostaju na... znate već i sami

spisak je ovde!

PRIJAVE: 3.7.2025. 00:15 - 9.7.2025. 12:00

Attachments

Last edited:
Mi slavimo ulazak u finale 😀

Tommy Cash Coffee GIF by Eurovision Song Contest

PRVO POLUFINALE (prvi iznad crte 59):
View attachment 35709

DRUGO POLUFINALE (prvi iznad crte 49):
View attachment 35710
Pravda za Ivanu i Storma. Ne znam zašto bojkotujete večito njegove izbore, ovaj put je odlično izabrao. Što se moje pesme tiče, očekivao sam finale. Sve što mislim da će se svideti forumašima, loše mi prođe, a npr kada pošaljem nešto gde ni ne očekujem finale, pobedim 🤣 (primer Francuske balade) Očekivao sam bar Henku u finalu isto, i Mikijev predlog.

Bravo Poki za sve do sad.

Mi direktni finalisti kuliramo do narednog izdanja kad opet budem počeo da razmišljam o tome da li prolazim ili ispadam!

Pravda za Ivanu i Storma. Ne znam zašto bojkotujete večito njegove izbore, ovaj put je odlično izabrao. Što se moje pesme tiče, očekivao sam finale. Sve što mislim da će se svideti forumašima, loše mi prođe, a npr kada pošaljem nešto gde ni ne očekujem finale, pobedim 🤣 (primer Francuske balade) Očekivao sam bar Henku u finalu isto, i Mikijev predlog.
Hvala liberta! 🥰 Drago mi je sto se mnogima svidela pesma, falilo je malo srece za prolaz. Meni je zao sada sto tvoja pesma nije dobila 12 od mene, mozda bi pomoglo da prodje (10 je dobila).

Ne znam da li se bojkotuju moji izbori i necu da ulazim u to, samo molim pojedine osobe da ne iznose lazi o artistima i da provere svoje informacije, da se ne bi blamirali ovako javno na forumu. 🎀✌🏽

Bože sjebah Liberty kad mu u poslednjem momentu spustih ocenu na 10 😭

Pesma od Tam ima remix koji je odličan i tek sam sad čuo ovu originalnu verziju i nikakva je.

Očekivano ne prođoh ali neočekivano sam brojčano ipak dobro prošao, obzirom da su komentari bili do moga.

Što se tiče NikaMKD samo ću reći - Ima boga !!!

Čestitke etici, Anhellitu i Zelenom ❤️

Bože sjebah Liberty kad mu u poslednjem momentu spustih ocenu na 10 😭

Pesma od Tam ima remix koji je odličan i tek sam sad čuo ovu originalnu verziju i nikakva je.

Očekivano ne prođoh ali neočekivano sam brojčano ipak dobro prošao, obzirom da su komentari bili do moga.

Što se tiče NikaMKD samo ću reći - Ima boga !!!

Čestitke etici, Anhellitu i Zelenom ❤️
To je osveta jer ti nisam dovoljno visokih ocena dao 🤣 Šalim se. Eh nema veze, pesma me vozi to je najbitnije. Jaka su polufinala, ja sam imao sigurno 6 predloga ispod crte za poene. Storm od mene si dobio 6p u polufinalu.

Back