Survivor - Comeback

Na pitanje koja je najveća predrasuda o tebi, ja im kažem to je da misle da sam pametan.

Ne znam povod ove random misli, al zamišljao sam trenutno da dajem intervju pre ulaska u rijaliti.

a group of women standing next to each other with the word  ignorise gluposti  on the bottom

Dogodila mi se jedna nepredviđena situacija zbog koje moram da se povučem iz organizacije do daljnjeg. Teško mi je da govorim o ovome i ne bih javno iznosio detalje, sve što mogu da kažem je da trenutno nisam u mogućnosti da se posvetim organizaciji Survivora a ni posećivanju Foruma učestvovanju na FSC itd.

@Vax'ildan će ovo nastaviti da gura bez mene i verujem da će bez obzira na moje odsustvo sve proći u najboljem redu i da ćete uživati.

Ako budem bio u mogućnosti da se vratim ja ću mu rado pomoći u organizaciji ali bolje da se povučem na vreme nego da kažem da mogu da pomognem a prosto trenutno nisam u toj situaciji zbog nepredviđenih okolnosti.

Podrška za Destry-ja da izgura to što ga je snašlo! Što se VS tiče, sve je isplanirano, i sad se uveliko radi na pripremi i realizaciji. Prijave i dalje traju, tako da ako neko želi da se prijavi, može to da učini do 15. oktobra, a sezona će početi par dana nakon toga. Tačan datum saznaćemo kanije. A u međuvremenu smo završili i logo sezone:
logofvv2.webp

Podrška za Destry-ja da izgura to što ga je snašlo! Što se VS tiče, sve je isplanirano, i sad se uveliko radi na pripremi i realizaciji. Prijave i dalje traju, tako da ako neko želi da se prijavi, može to da učini do 15. oktobra, a sezona će početi par dana nakon toga. Tačan datum saznaćemo kanije. A u međuvremenu smo završili i logo sezone:
Logo kida!!! 💪🏻

@Destry94 izguraćeš ti to, mnogo mi je žao jer nećeš učestvovati u svemu jer znam koliko si bio uzbuđen. Jedva čekam da počne sezona!

Novi članovi ne mogu prvi da pošalju direktnu (privatnu) poruku. Preporuka je da se uključi u druge diskusije na forumu i skupi smislenih 30 postova, nakon čega automatski dobija tu permisiju.

@Stef97 Objasnio sam iznad. Čim skupiš 30 smislenih postova, a ima preko 400 tema, pretežno u vezi sa Pesmom Evrovizije, imaćeš opciju za slanje privatnih poruka, klikom na ikonicu koverte u gornjem meniju ili klikom na korisničko ime forumaša pa klik na dugme "Send direct message".

Ja ne znam sta da pisem toliko 30 puta, a jos o Eurosongu... ja sam zaludhenik u Survivor. 🤣

Ima i drugih tema. U potforumu "Party For Everybody" pričamo o politici, izborima, kupovini, putovanjima, fotografijama itd. U potforumu "Kultura" o serijama, filmovima, koncertima. Skupi se to lako.

Ima i drugih tema. U potforumu "Party For Everybody" pričamo o politici, izborima, kupovini, putovanjima, fotografijama itd. U potforumu "Kultura" o serijama, filmovima, koncertima. Skupi se to lako.
A valjda cu 🤣

Back