Ja mislim da bi Breskva prosla otprilike kao poljska Blanka 2023. Pratio bi je neki hejt u fandomu, mada bi sigurno imala podrsku sire domace javnosti, plus sto bi se dijaspora znatno vise aktivirala (uostalom i spomenuta Balkanika je dobila masu dvanaestica od dijaspore i regiona).
Svake godine imamo neke problematicne clanove zirija, a sve u skladu sa tim kako Rts zamislja konacan ishod. Kada zele da posalju Hurricane oni dovedu Braju. Kada im odgovara Konstrakta u ziriju sedi Una Senic. Kada ne zele Breskvicu onda zovu Sajsi. Ne znam da li su se ove godine zeznuli, ali da nisu hteli Princa, sigurno ne bi zvali one babe i dede u ziri. Eventualno su mozda hteli Vukalyu da poguraju, ali nazalost Aladin im nije odgovarao. Ziri mora da ima minimum deset clanova. Ovako je sve vrlo podlozno manipulaciji.Ovako onaj sastav penzionera (sem Zorje) je bio ,,sačuvaj bože"...
Ne Dodo. Jel može neko imati drugačiji stav ovde, a da ga čopor tetki ne rastrgne?Je l' sta vas dvojica oni sa protesta podrške Breskvici ispred RTS-a, pitam???
Mogao sam i ja da kažem nešto na ovu temu, ali neću.a da ga čopor tetki ne rastrgne?