Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

hahaahhaha umirem na ove fore sa crnkom :ROFLMAO: :ROFLMAO:

edit: Nije Vendi, nije Sanja

Kat Desa

oprah-hq-oprah-winfrey.gif

Iskreno svidja mi se spisak, kako smo ocekivali ovo je jos i top + ima par imena koje je forum generalno pre spominjao tipa Zona i Lores tako da mislim da generalno mozemo biti zadovoljni

Pritom ima i par anonimusa kod kojih se nazire potencijal, mozda otkrijemo i neku novu Vukaylu

E, da, živo me interesuje to vanvremensko produkcijsko čudo izvesne Ive Grujin.

Mene više užasavaju ovi potencijalni trolovi koji su se pominjali i to iz jednog vrlo jednostavnog razloga - mi ne umemo da uradimo bilo šta da bude onako kako manir nalaže, pa ni da trolujemo da to bude kvalitentno i na nivou, već kod nas sve na tu temu poprimi oblik teške krindžetine.

Da se podsetimo glasa Ane Mašulović, a i oni koji je ne znaju, da je upoznaju bolje.

Povremeno nastupa u muzičkom delu emisije "Studio znanja", koja se emituje na RTS 2, pa poslušajmo dve pesme.

"Ja činim sve" (Tanja Banjanin)

View attachment AM1-1.mp4

"Fighter" (Christina Aguilera)

View attachment AM2.mp4

"Dodiri od stakla" (Nina Badrić)

"Nekad niko" - Anin hit objavljen pre više od 15 godina

"Hajdemo u planine" (Bijelo Dugme)

"Zbog tebe" (Tap 011)

10 za 10 asocijacije

Ana je već dva puta nastupala na Pesmi Evrovizije, kao prateći vokal za Belorusiju i Crnu Goru, pa podsetimo se i tih nastupa.

Belorusija 2013: Alyona Lanskaya - Solayoh

Crna Gora 2018: Vanja Radovanović - Inje

Ana se bavi i sinhronizacijom crtanih filmova, a neki crtani gde je imala pevačke deonice su i "Snežana" iz 2025, "Mufasa - Kralj lavova" 2024, "Zaleđeno kraljevstvo 2" 2019 itd.

Ana Mašulović & Marko Louis ("Zvončica i čudovište iz nedođije", 2015)

Spisak poprilicno pun ljudi koji su apsolutno nepoznati siroj javnosti sto naravno ne mora nista da znaci.
Cekamo pjesme, bice mnogo jasnije i moci cemo davati konkretna misljenja.

Ovako na prvu, ocekujem nesto interesantno i originalno od npr one Milice burazer i sl, koji privlace paznju imenom, nazivom pjesme i sl.
Vidjecemo i sta su ponudili Zona, Mirna, Zejna.

Meni je spisak u redu, a i autori su mi dobri. Drago mi je sto imamo nekoga iz IDJ-a, posto prosle godine mislim da nismo imali nikoga. Ocekujem dobar paket i od Haremke i od Zejne. LU-KA ima dobar tim, tako da ocekujem barem dobru pesmu. Drago mi je sto je tu i Aleksandra Sekulic, meni se bas dopala njena pesma sa Beovizije. Takodje mi je drago sto vidim i Aleksandra koji se takmicio u Zvezdama Granda. Sve u svemu, okej je, cekamo pesme.

Samo mi je zao sto Davor nije prosao konkurs. Mislim da ima dobar tim iza sebe i da bi se dosta potrudio, mozda i vise nego pola spiska.

Realno, ovo je moglo daleko gore. Dobili smo jedan festival mladih nada, a draže su mi podrumare nego ispušene muštikle.

Koristio sam ovaj video za edukaciju

Za Haremke uvek navijam od srca, ali u realnosti dosta zavisi ko je pevačica. Sem njih, IDJ ekipa deluje najinteresantnije: Sad sam guglao ko su Lores i Sanja Aleksić, moram reći da sam baš zainteresovan. Zona mi nekako na pola - i simpatična, ali i malo odbojna, ima neki pogled u očima kao Maja Nikolić.
Za Zejnu očekujem da bude simpatična i interesantna, ali mi nekako njene pesme nikada ne legnu previše.

Produkcija Ive Grujin mi je lol kada je ovo prvi rezultat na YouTubu sa nekog skorog festivala

Дошли смо фазе прихватања, добри смо

Шалим се, на прву јесте изгледало лоше али када се анализира, пристојно скроз и дјелује да ће се многи потрудити

Ovo Zejnino mi zvuči kao aktivizam bez poente, čisto da je neko vidi da se bori za nešto, a ne zna ni ona sama za šta se bori
Dobro ljudi, nemamo pojma o čemu je pesma i za šta se zauzima, rekla jednu rečenicu.

Back