294. FSC - Kafansko veče

KOJI SI TIP LIČNOSTI U KAFANI
II deo
@libertà
TREZVENJAK - 9
PREPIJANI BRAT - 7
STARI PERVERZNJAK - 6
PREPIJANA DEVOJKA - 6
SMOR OD LIKA - 5
GRUPA MUŽJAKA SA GUARANOM - 4
ŽENSKA KOJA PLAČE - 3
PAR KOJI SE SVAĐA - 2
SKOCKANA DEVOJKA - 2
GOLA MALOLJETNICA - 1
GRUPA ŽENA KOJE VRIŠTE - 1

@Bebi
PAR KOJI SE SVAĐA - 7
SMOR OD LIKA - 6
ŽENSKA KOJA PLAČE - 4
SKOCKANA DEVOJKA - 4
PREPIJANI BRAT - 4
PREPIJANA DEVOJKA - 3
STARI PERVERZNJAK - 3
GOLA MALOLJETNICA - 2
TREZVENJAK - 1
GRUPA MUŽJAKA SA GUARANOM - 1

@creature
GRUPA MUŽJAKA SA GUARANOM - 4
ŽENSKA KOJA PLAČE - 4
STARI PERVERZNJAK - 4
PREPIJANA DEVOJKA - 4
GOLA MALOLJETNICA - 3
PREPIJANI BRAT - 3
SMOR OD LIKA - 3
PAR KOJI SE SVAĐA - 2
GRUPA ŽENA KOJE VRIŠTE - 2
TREZVENJAK - 1
SKOCKANE DEVOJKE - 1

@Destry94
PREPIJANI BRAT - 7
STARI PERVERZNJAK - 5
ŽENSKA KOJA PLAČE - 4
GRUPA MUŽJAKA SA GUARANOM - 3
TREZVENJAK - 3
PAR KOJI SE SVAĐA - 3
SMOR OD LIKA - 3
PREPIJANA DEVOJKA - 2
GOLA MALOLJETNICA - 1
SKOCKANE DEVOJKE - 1

@Majsta94 Ono što si bio rekao da te Badrova pjesma podsjeća na neku drugu, vjerovatno si mislio na ovu. Ova sa FSC-a je original koliko znam. 😀

Last edited:
Drko rekao da pobeđuje i pobedio. Majstorski. I pritom nije pobedila pesma iz krš kategorije, čestitam! 👏🏼 Čestitke i Aleksi na organizaciji. Ja se dvoumila između Vaxove kafane na Balkanu i svog trola i vidim da sam odlično izabrala. 🥴

Creature moj najdraži mužjak
Grrrr

Nisam dobila nijedan tag sa pitanjem "kad će lista uspešnosti?" Iznenađena ostadoh. :LOL:

Šalu na stranu, čestitke Aleksi i Doctor Whou na odličnoj organizaciji i pobedi. Što se tiče pobedničke pesme već sam pisala o tome, ali se nisam nadala tome da će ovo biti jedna od tema gde sam zadovoljnija rezultatima. TOP4, za koji je bukvalno presudio samo trenutak u kome ću glasati oko toga ko koliko dobija, mi je završio na relativno dobrim pozicijama, Šaban je mogao i koje mesto više, ali šta da se radi.

I za moj predlog sam već rekla da sam procenila da to ipak i nije bio tako dobar izbor, ali u trenutku slanja mi je to prvo palo na pamet jer sam se oko nekih pesama i nećkala, ali da imam sad ovu pamet, možda bih poslala neku od njih. Hvala Replay, EvroBosna i Tetsujin na po 7 poena i Endrega na 3 poena.

Printscreenovi: prijave: etica, Nije sve tako sivo; glasovi - polufinale: Doctor Who, Shum; glasovi - finale: Detektivka, Marko.

Glasovi organizatora za polufinale i finale:

Ne obraćajte pažnju na to što sam napravila dve prazne kolone, to se lako preradi u slučaju potrebe.

Last edited:
Kod mene se vidi. Ali sad ću pokušati na nešto drugo da uploadujem.

I ja lepo vidim.

Odlično je ovo s obzirom na onoliko vezanih neprolazaka. Kod mene je situacija poprilično jasna, ili finale i top 3 plasman ili debakl u polufinalu. 😂

Da, ti si mi posebno zanimljiv. :D Mada, bio je i Destry, koji je jedno vreme čak i vodio sa svoja četiri TOP3 plasmana. :D

Sad vidim da ima kozmetičkih grešaka, biće popravljeno sve na poslednjoj.

Evo, za kraj, od mene jedna od pesama koju sam razmatrala, ali sam se u isto vreme nećkala, nesigurna u to kako bi prošla. :ROFLMAO:

Da, ti si mi posebno zanimljiv. :D Mada, bio je i Destry, koji je jedno vreme čak i vodio sa svoja četiri TOP3 plasmana. :D

Sad vidim da ima kozmetičkih grešaka, biće popravljeno sve na poslednjoj.

Evo, za kraj, od mene jedna od pesama koju sam razmatrala, ali sam se u isto vreme nećkala, nesigurna u to kako bi prošla. :ROFLMAO:

Baš volim ovu pjesmu 😍

Back