me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Uspio sam ispratiti i ovo. Ajme kakav krš od showa. Mislim ok, napredak je vidljiv u odnosu na prijašnju godinu, ali umjetan pljesak, nema publike, voditeljice upadaju jedna drugoj u riječi... Bože... I ne razumijem to guranje 12+12 sustava glasovanja.. Preloše. A žiri totalno random. :ROFLMAO: Uglavnom, dobra pjesma pobijedila, ali uživo loše odrađeno. Nastup ništa. Show sam po sebi korak više, ali minijaturan. Sve je to baš wtf.

30 хиљада гласова, браво за новине у гласању публике

Pobedilo najbolje, ali da se razumemo ovde je potrebno mnogo rada i izmena da ovo bude barem neko 10. mesto u polufinalu.

Bravo Tamara i bravo za izbor nje kao pobednika. Defintivno moj prvi izbor, jedina pesma koja me je na prvo slušanje osvojila i pobedila na kraju.
Nadam se, bice ovo sredjeno sto se nastupa tiče a pesma sama po sebi je full paket već sada.

Боље кадрирање, боље озвучење, уз то побољшана кореографија... надам се бар 10. мјесту у пф за НЗ

Cestitke Tamari na pobjedi! Vjerujem da nastup moze biti doradjen do maja. Postoji solidna sansa za finale.
Pisao sam Majsti bas da nisam glasao za nju, ali da cu u maju u "rest of the world", tako je i bilo. 🤣

Drago mi je da su Majda, Mila i Lana dobro prosle kod zirija, tj sve 3 u top 10. Majda dobila i nagradu za interpretaciju.

Lara je dobila 12 od publike tako da moze biti zadovoljna bar zbog toga, a koliko god i ja gotivio, strofe je tanko otpjevala i nekako mislim da bi izblijedilo sve ovo do maja.
Luka nezasluzeno 0 od zirija, koliko god da je promasio sa nastupom i sminkom.
Grajino 12 Krstinji previse brate, kapiram zbog Leontine ali previse je..

12 od Skodre Stefanu je najveci momenat noci. 🤣

Jos jednom: dobar festival, cestitke RTCG-u koji se trudi, solidne pjesme. Puno srece Tamari, nadam se trecem finalu za Crnu Goru.

Volio bih da objave razdvojene glasove publike i koliko je ko dobio.

Па оно што су објавили је подијељено ко је колико добио

Лара око 9 хиљада
Тамара 7
Лука због ЦГ публике у топ 3

Aha, to ono sto je iskocilo u momentu. Pogledacu bas.
Sklonio sam pogled da ne saznam prije vremena zbog mozda nemara produkcije. 😁
Vise glasova stiglo iz CG, nisam to ocekivao.

Back