me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Devojčica se bavi muzikom bez obzira na to što ima 13, sasvim sam siguran da je sposobna da sastavi glasove sama od sebe.
Daleko od toga da ne zna da sastavi, ali kao da javni servis dopusti nekom detetu da odlučuje pobednika. To mi je malo više sumnjivo.

Ta devojčica je jedina i glasala onako kako i treba da se glasa, bez muljanja i kalkulacija. Albanci nabacali glasove, Švabe pogubljeni, Graja standardno podguzno govno.

Pobedila je ubedljivo najbolja izvedba večeras.

Meni je skandalozno da žiri za Dolce Heru nije dao ni boda. Onaj nastup je bio kompletan.

Đurđa izgleda potrošila sve pare na pesmu, pa u nastup uložila kilo soli i nula harizme

Drago mi je što je pobedila ova devojka iako iskreno nisam nikada čula za nju sve do sada kad sam videla da će ići na ESC.

Ako ostavimo okolnosti po strani, volim kada pravi ESC fanovi dobiju priliku da i sami prožive to iskustvo (a ovde sam pročitala da je izvodila pesme sa naših NF u Grandu)

Baš mi je drago što je Tamara pobedila, pratim je još od Zvezda Granda. U top tri su mi bili i Lara i Lana x Đorđe, ali Tamara je definitivno bila najbolja večeras.

Glasovi publike (top 5) po broju glasova

Lara 9781
Tamara 7902
Luka 2389
Djurdja 2210
Lana i Djordje 2183

Ovako sam na brzaka racunao.

Lana i Djordje treci kod CG publike, Luka cetvrti ( 1774 na 1340). Lana i Djordje samo 409 od ino publike.
Kod inostrane publike Djurdja treca, Luka cetvrti (1093 na 1049)
Djurdja od cg publike 1117 glasova. Zato je Luka 3.ukupno od publike u zbiru.

Lara vs Tamara

Cg publika: 4882 glasa za Laru i 2334 glasa za Tamaru
Inostrana: 5668 za Tamaru i 4959 za Laru.

U međuvrmeenu dok su saopštili rezultate ja zaspao. Prezadovoljan sam izabranim, bravo Tamara 😍 definitivno sa ovim može nešto da se uradi, mislim da imaju šanse za finale.

Gledala sam sinoc, sta znam, meni to sve smuti pa prospi. Ova pobednicka pesma je jos i ok. Sve mi je delovalo nekako nedovrseno. Ali svakako bolje nego ranijih godina.

Koja kolicina sujete 😂 Ovi sto kukaju bolje da su dosli sa konkurentnim pesmama. Nije mi jasno da cujes onakvu pesmu kao sto je Oli oli i pomislis ej ovo je strava, mogu na ESC. Ne mozes sestro, ne mozes…

Šta hoće ovaj Lanin dečko, nisu bili ni blizu pobede. Publika ih potopila uz svo cimanje IDJ-a da se glasa, a mogu da se udaraju u du*e za ovih nezasluženih 7 poena žirija. Ono Lanino dahtanje je bilo toliko neukusno, da ne upotrebim neku ružniju reč. Energija i nastup nula.

Sad vidim, jeste Larin plesač ipak izbrisao taj stori haha.

Krstinja kraljica, svaka joj čast za stori. Konačno neko nešto javno da kaže protiv pristrasnog glasanja. 👏🏻

Back