TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 1. epizodi

• Bebi - Hajde da se volimo (Lepa Brena)

• Majsta94 - Uzmi me (Maja Nikolić)

• Kakashi - Osloni se na mene (Oliver Mandić)

• Vax'ildan - Slike u oku (Louis)

• zeleni - Mustafa (Bebi Dol)

• Pokahontas - Replay (Senidah)

• Stefix - Iz jednog pogleda (Massimo)

• igorrogiESCfan - Zbogom ljubavi (Vlado Georgiev)

• remasur - Košava (Zorica Brunclik)

• zakaya - Slatka mala (Jelena Karleuša)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Molim vas samo da mi snimke pošaljete ili kao prilog u samoj direktnoj poruci, preko opcije Attach files, ili preko nekog opšteg servisa za slanje fajlova (ne muzičkih/audio servisa), tako da ih mogu preuzeti, npr. https://www.sendspace.com ili https://wetransfer.com.

U prvoj fazi nisu u opticaju, ali nikad se ne zna. Da li biste želeli tako nešto i da li sa drugim takmičarom ili nekim forumašem koji nije takmičar? Doduše, treba naći takve kandidate. :)

Možda je realnije da ako bude duetskih pesama, da budu takve, gde biste imitirali oba glasa u jednoj pesmi.

Mislim da imamo solidno kandidata koji bi hteli i jesu u mogućnosti, samo ne znam za one koji nisu onda. možda mogu nasnimiti svako svoj deo pa da se spoje?

Recimo tako, iako bi naknadno spajanje verovatno dovelo do ne baš lepih rezultata, budući da se takmičari uglavnom ne bave i inače pevanjem, pa je veća verovatnoća da zvuči nesinhronizovano, raštimovano... Ili da se traže duetske pesme u kojima nema preklapanja glasova, već svako ima svoj deo, pa da se može u cugu otpevati, poput Žaka Houdeka u "My Friend". Možemo još proćaskati, da čujemo ideje, pa ćemo videti. Za naredne dve epizode imamo određenu temu, pa za neku kasniju, možda bi moglo, ako se usaglasimo.

Pripremam se da snimim finalno. Pošto sam slobodan. pošto ne znam pjesmu od prije trajalo je

Još @zakaya treba da pošalje snimak. Ako imate nekih poteškoća, pišite blagovremeno, kako bismo rešili i znali na čemu smo. Nemojte čekati zadnji trenutak.

Prvi šou biće sutra u 12.00. Tada slušamo takmičarske pesme prve epizode, a odmah zatim takmičari biraju zadatke za drugu epizodu.

Plan je da šou sa rezultatima, objavom pesama i dodela narednih zadataka, bude svake subote od 18 časova ili nedeljom od 12 časova, u zavisnosti od drugih okolnosti, npr. kada bude PZE finale, izvesno je da bi šou bio u nedelju, a o tome biste bili blagovremeno obavešteni.

A danas, u toku dana, upoznajemo se sa pravilima glasanja. #StayTuned

Nije. Saznaćete sutra temu :)

A uskoro naravno i ESC čarolije...

Znači iako pošalje Zake sad snimak, svejedno je sutra?
Nestrpljenje raste!

Kompletirani su snimci i svi ste na okupu. Blagodarim :D

Da, šou je svakako sutra, natenane. A danas pored definisanja pravila, saznajete i redosled nastupa!

Back