Pa zašto malo ne reklamiraju ta dešavanja. Ja nisam imao pojma da nastupaju
Mislim da se nepotrebna polemika vodi o tome. Nije nista neuobicajeno metaforicki spominjati gradove, drzave i narode koji vise ne postoje.Ali ovo što neki govore da bi EBU tražio od Zejne da izbaci riječ Jugoslavija prosto ne vjerujem da bi se to desilo.Jedino mislim da se ne bi dozvolio da se spominju djelovi drugih država, da se pjeva o Kosovu.
Pesma je imala dobru produkciju, to je stvarno zvucalo svetski ali dzabe ako ni posle 5. slusanja nisi mogao da se setis kako zvuci pesma, nije imala interesantnu melodiju. Kao da je iskljucivo radjena za nastup. Nastup je bio promasen jer ona koreografija nije imala smisla, kao da se radi o bopu a ne onakvoj pesmi. Stajling kao kelner je izgledao sa onom belom kosuljom, pevanje kriticno. Zaista nije zasluzio bolje mesto cak mislim da je ukrao Letoncima mesto u finalu. Samo je trebalo ukljuciti malo vise kritike tada a ne gutati price o nekom uzvisenom konceptu i umetnosti.Pa rekao bi da jeste napravio svetsku pesmu i dobro osmisljen nastup, ali eto ceo paket nije te godine rezultirao u neki dobar plasman, plus se pomalo utopio u konkurenciji. Nece uvek svetski nastup znaciti dobar plasman.
Jeste bas je isto imati kontraverze o bivsoj jugoslovenskoj republici i sa druge strane kontraverzu o proterivanju albanaca sa kosova lolBreskva dok čita kako želite malo kontroverzi i da je bitno samo da nismo nebitni a kad je ona htjela tako da ide niste bili za:
![]()
Breskvica je imala lošeg PR, da je ona vrtela priču kako je to pesma o ocu koji štiti svoje dete i da je pesma posvećena očevima, možda bi druga priča bila. Ona nije htela da porekne nijednu kontroverzuBreskva dok čita kako želite malo kontroverzi i da je bitno samo da nismo nebitni a kad je ona htjela tako da ide niste bili za:
![]()
Ne bih da ulazim u politiku, ali neko je nas debelo zeznuo i ubedio da je sve što mi radimo katastrofa i loše, a druga strana uvek u pravu... I termin Jugoslavija ima dosta kontroverze, meni lično ne, ali mnogima para uši. To ćemo tek da vidimo i čujemo u pze nedelji.Jeste bas je isto imati kontraverze o bivsoj jugoslovenskoj republici i sa druge strane kontraverzu o proterivanju albanaca sa kosova lol
Ma da je rekla da je o bombardovanju i da su crne ptice avioni, bilo bi dovoljno i dobro objašnjenje, ma koliko nekome smetalo da se pjeva o tome, imala je pravo kao i Jamala.Breskvica je imala lošeg PR, da je ona vrtela priču kako je to pesma o ocu koji štiti svoje dete i da je pesma posvećena očevima, možda bi druga priča bila. Ona nije htela da porekne nijednu kontroverzu![]()