hr Hrvatska 2026

Bolji mi je bio prošlogodišnji nastup od Lelek, više bih volio da su u jednom trenutku skupljene sve zajedno u jednom mjestu

Energija…trenutak…famozni refren…

Not Funny No GIF

Nije los lelek, malo su "dramaticno dosadne" 😂 ali dobre su. Moze ovo da se ispegla do ESC(mozda).
Noelle i ToMa su mi super.
Noelle bi bila ok i na ESC, a ToMa nesto sto bih slusao svaki dan dok se vozim i kuliram.

Meni najbolje večeras Lelekice i Noelle. Ananda je imala dobar paket i osmišljen nastup ali ono kreštanje, baš užas. Slažem se da mi kod Lelekica nešto fali, i ja generalno pesmu ne slušam ali mislim da uzimaju ovo lagano. Svi ostali su baš bili loši vokalno (Ne računam ToMu i Alena)

Da, Frana nastavljam da slušam u studijskoj, lajvom je baš otišao korak unazad. Plače mi se kad čujem Anandu u rekapitulaciji.

Lelekice su definitivno izdominirale veceras. Ne smeta mi pevanje, nije bilo toliko strasno. ToMa je meni predosadan. Ne dopada mi se ovaj njegov nov fazon. Bio mi je konkurentniji dok je pevao one genericne pesmice na engleskom. Previse je to straight white balkan man stil. Ova Noelle nema losu pesmu, zasto me podseca na Wild od one norvezanke? Engleski akcenat uzas

Ananda na momente doslovno zvuči kao Luna Djo
Ma ni Luna ovoliko nije falširala na Zadrugovizijama.

Meni nije jasno zašto HRT pušta na konkurs izvođače čije je pevanje veoma upitno. Mora da postoji bar neki minimum ispod kog ne sme da se ide, Ananda i Raketa nisu smeli da prođu konkurs sa ovim kreštanjem.

Back