Zaf mi je dobar bio i vidim da ga hvale ljudi baš u komentarima, baš bih volio da iznenadi, dobije žiri i bude drugi kod publike i nekako uzme haha
Mada bi to mogla i Marso uraditi
Ali ovde je svakako bilo jasno od objave pjesama ko ide
Ovaj Akylas je među casual ljudima dosta više kontroverzan nego što su Kaarija, Tommy i Joost bili. Vidim non-stop komentare ispod njegovih postova fazon "2-3 years in Dagestan" i sl. homofobične komentare.
Zaboravila sam da prokomentarišem ovde. ZAF dobar, mada mislim da i on ima isti problem kao Akylas a to je da mu treba omogućiti da ne mora držati mikrofon. Ovako, nije loš nastup, deo sa vatrom i krilima višak, ali pretpostavljam da su hteli da se nešto događa. Good job Nicky, nije to to, em ne zvuči ništa posebno, em statičan nastup. Koza Mostra su postavili previsoko standard 2013. i sad teško i dalje mogu nadmašiti to, uz to još pevaju na engleskom. Ostalo ne bih komentarisala jer su svakako fileri.
Uf GJN... Izuzetno škripavo ali to se desi kad previše ispoliraš pesmu.
Ferto je Ferto It's crazy, it's party Nadam se da će animacije potpuno promeniti.
Kad čujem Zafovu pesmu, pomislim to je neki iskusan stariji grčki pevač. I onda vidim sliku kad ono mladić. Zvuči energično, nekad možda i previše, ali ako će nastup izdići kao i Klavdiji, onda biće tu uspeha jer ne sme da se zadrži na krilima i beloj odeći (imamo PTSP od toga )
Neverovatno mi je da je ovako loša produkcija, pola izvođača jedva čuješ. Sa time u vezi ništa mi trenutno ne zvuči vau, kad se ne fokusiram na nastup nego na loše ozvučenje. Kontam da će "Ferto" dobiti svakako, ali nisam nešto nabrijan trenutno
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.