Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Iva Grujin mi je najbolja po isjecku 😂
Zejna koji puta vec nastupa na PZE, dosad je valjda trebala shvatit da se onakav nastup ne moze radit u studiju sa kadriranjem kakvo je vec svake godine
Visi tamo kao kulen, jos samo dim da joj puste i uz to zvuci katastroficno

Manivi najpozitivnije iznenađenje ovog polufinala što se mene tiče. Možda zato što nisam očekivao ništa od nje. Đurđica odlična, to sam nekako i osjećao da će biti. Bella, djevojka od 19-20 godina bez iskustva tako profesionalno odradila nastup. Tose nisam nado, ali svaka čast Bella.

Meni se baš sviđa što Eegor nije u crnom već je sve šareno i veselo. Kad pobedi možda samo za esc pozvati još dva krajišnika da upotpune nastup. Sve ostalo mi je top, a on odlično zvuči uživo.

Jako me nervira što ovi krajišnici uopšte ne liče na krajišnike kakvi su ovi beogradski dečačići 😩
Pa Eegor je i sam rekao još pre dve nedelje da neće biti pravi Krajišnici sa njim jer ih nije mogao naći da idu na PZE sa njim. Meni se čini da će se on presvući u drugi kostim posle dela sa Krajišnicina. Kod njega mna isečku kada oni dolaze u kadar da on tamo desno odlazi i skida sa sebe ovo što ima 😆. Možda bi drugačiji kadar bio bolji da se ne vidi to

Iva Grujin mi deluje premršava za onaj srebrni kostim, malo joj fali koji kg.

Status
Not open for further replies.
Back