Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Lavina- mač koji gori super ideja, energija super ali imam osećaj na momente da kamera kao da ne zna šta snima i pokušava celu scenu da obuhvati a ne ono što je ključno. To me brine 🥺 Pomislila sam kako bi Sanjina scenografija njima baš lepo stajala.
Da, kadriranje za taj nastup je prilično statično.

Iskreno mislim da će na kraju ipak pobijediti Zejna, zbog same pjesme kao takve, a ne bih isključio ni to da će biti ljudi koji će glasati za nju samo što spominje Jugoslaviju. Nekako osjećam da ima neki veći hajp nego samo jer eto ima dobru pjesmu.

Za sada rekao bih da bi moglo biti 1. Zejna 2. Lavina 3. Harem Girls, u svakom slučaju neko od to troje.

Na osnovu odgledanih isjecaka Aleksandra i Milica ostavile najbolji utisak. Zona takodje.
Idemo do finala i Jack Lupino i Pelin.

Čini mi se stvarno bolje od 1 pf ali dok sam gledala ovo: Screenshot_20260226_102235_com.brave.browser_edit_207717313501114.webpScreenshot_20260226_102341_com.brave.browser_edit_207729018227675.webpScreenshot_20260226_102010_com.brave.browser_edit_207742898024548.webp došao wtf momenat.
Za Lavinu ću bolje da ćutim do večeras.
Zona je uvek ovakva uživo pomalo izgubljena i neki čudan pogled. Znam to sa Idj - a. Nju kamera kao da voli ali i mrzi istovremeno.

Ne mogu Pelina da smislim ali ovo će ošuriti na tvt zaista, jednostavno a efektno.

Sanja Aleksić možda ima i najbolje animacije u pf, pesmu da peva na mute i možda prođe.

Žuto-crni vizuali kod Haremki su mi malo napadni za oko. Još malo da zategnu koreografiju i da budu više sinhronizovane.

Koliko bi lepse bilo da su od ovih Zejninih sajli napravili ljuljasku, lakse bi bilo i njoj a nama lepse. Meni je ceo nastup toliko lose osmisljen, ono drzanje srca mi nema nikakvu svrhu. Jedino taj kraj sto je lep dok peva i visi onako.

Bukvalno Sanja pjesma ništa ali nastup atraktivan

Ne očekujem iznenađenja večeras, kapiram da svi glavni favoriti prolaze

Tvt
12 Pelin
10 Harem
8 Lavina
7 Zona

Meni je Lavina top. Baš kako jedna hevi pesma i treba da zvuči. Sad to kadriranje videćemo

Back