Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Pa ne, naravno, ali vi komentarišete da je njemu stalo do pobede jako i da nije došao samo da se ispromoviše. Ne znam ko je tačno to napisao, ali je napisao. I onda svaki dan čitam o njegovom jakom lobiju i pozivanju na svim mrežama, šeru, Bosong napisao sinoć da je drugi u trendingu i pitao jel to najviše od Konstrakte, msm ovi momci ne oglašavaju, nisu ni u trendingu a zaslužuju, još ih klevetaju a vamo Pelin u gasu svuda

Lefkada je sama napisala da je glasala za Lavinu respect
Ja sam napisala. Pa evo.
Msm meni je ovo preterivanje.

Attachments

• IMG_8794.webp
    IMG_8794.webp
    44.7 KB · Views: 64
Pelin je najprihvatljivija ćaci opcija. Nit smrdi, nit miriše. Čovek dobro živi u ovom sistemu i eto rešio da sad postane pevač u Beču... a glasa i pesme nigde.

Lavina je stvorila takav hajp da bi biranjem bilo koga drugog u ovom trenutku bio pucanj u nogu. Već vidim kako naši idu po jutjubu i objašnjavaju strancima zašto je Pelin genijalan i koliko je tekst višeslojan dok ga niko od stranaca ne doživljava... Hajpa bukvalno neće biti nimalo. Ne verujem koliko smo slepi.

Toliko stvari se poklopilo kod Lavine da bi bila velika šteta da ih RTS ne pošalje u Beč.

Јој стварно нема смисла сад убацивати ћ*ци термин за Пелина само да би га се понизило
Ne ponižavam zaista. Lik bukvalno servira nešto neutralno samo za lokalni teren što je ćacijima prihvatljivo. Čitajte sa razumevanjem molim. On ne mora biti ćaci da bi bio prihvatljiva ćaci opcija.

Pa ako ima 100-120k glasova godisnje, doprinose poprilicno. A pogotovo ako Pelin pretvori iz pasivnog u iole aktivno.
Dobro prošle ne znamo koliko je efektivno bilo pravih glasova 🤣

negujmo i ostale kvazi-mim stranice i komičari mogu solidno plebsa da dovedu, al mislim da će jedino on i eventualno Kosmos Trip imati taj efekat. Zejna i Zona teško, pa čak i Lavina pitanje.

Pelin svakako može dobiti publiku, on i Lavina su top 2 publike samo je pitanje redosleda.

Ali kod žirija, sumnjam da će se proslaviti.

Inače, on bi mi bio druga opcija sada.

Zejna mi više ne bi bila ni u top 3 favorita a video sam prethodno potencijal da pesma i u finalu bude visoko. Sad, nakon svega, utisak nakon njene potencijalne pobede bi mi bio kao da je opet dobio Princ.

Back