rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Ma što ne bi žiri bar nešto dao, sigurno neće nula poena. Ako su mogli Bambi Tag da lepo ocene, a na forumu smo svi mislili da će je patosirati, mogu i njih. Zašto nju pominjem, pa i ona vriska na kraju, a to pominjete da će žiri uzeti za zlo.
Ja nisam volela pesmu Bambi Tag al zena je plasirala umetnicko delo na sceni ,mjuzikl,mozda i najbolje izreziran nastup ikada...to mora da se nagradi...

Kada smo birali prethodne predstavnike uglavnom se često mogla pročitati rečenica “ma ispeglaće se to do maja” dok je ovo možda i prvi put gde nemam uopšte nikakve nedoumice i smatram da ne treba ništa da se menja, ni sam koncept nastupa ni u pesmi. Mislim da nam je finale zagarantovano, a sada opterećivati se kladionicama i komentarima fanica nema potrebe. Pesma nije ni moja šoljica čaja ali smatram da je ovo nešto najbolje što smo slali posle Konstrakte.

Morao sam ovu predivnu reakciju od pre sat vremena od fanova iz Francuske da pustim ovde. Od Lukine emocije jedna cura se rasplakala a mene je njihova reakcija obradovala ali i naježila. Naravno, na francuskom je pa ko želi da pogleda neka prebaci na engleski. 🥰

Last edited by a moderator:
I ja bih to voleo, al ne zna se. Znam da su snimali spot, s obzirom da nije još objavljeno možda rade na pesmi i nekim eventualnim promenama, bar jezičkim

Do kada je rok da se prijavi finalna verzija pesme i koncept nastupa? Izgleda da su bas zauzeti, s obzirom da se niko ne oglasava 😁

Ja sam se ponadao da je taj EFR neki radio svakodnevne/sveopšte muzike, ili makar specijalizovan za metal muziku, kad ono, samo još jedan specifično evrovizijski orijentisan... Nisam siguran da će nam to nešto mnogo značiti

Back