rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Kad smo kod toga i Finci su se odlucili da nastup preimenuju u Official Music Video :) Iako ga imaju. Ajmo novi niz pitanja?

Jedino ko treba da gleda kladionice je RTS - da se daj Bože ukipe od straha i pomisle da ispadamo pa da daju ovoj momčadiji kojeg soma evra više. Ali tamo kao što neko reče, Uroš Marković i ekipa izgleda spava zimskim snom do prvog polufinala.

Mislis da ne bi trebali da ucestvuju na prepartijima?
Mislim da bi tamo razvalili sa pozitivnim utiscima. Ali ako bi se islo na lay low varijantu onda bolje da ni tamo ne idu.
Realno ESC fanovi su vec culi sta su hteli da cuju a promovisanje do samog eventa sluzi da se istim tim fanovima ugura u uvo pesma a ne da stigne do kezualaca. A mislim da Kraj mene stvarno nije tip pesme za uguravanje u uvo.

Ne vidim poentu da se strepi za plasman. Pesma je edži, znamo, treba se opustiti i sačekati šou. Kako god bilo, doneće svežinu i kvalitet. 😎

Tek pre 2 dana sam preslušala šta u reakciji kaže tetkica William i počeh da mislim da imam telepatske sposobnosti jer on koji ne razume jezik objašnjava baš onako kako ja doživljavam pesmu. Onda gledam one Djoletove kompilacije reakcija, ljudi pokazuju koliko su se naježili, osete uzbudjenje i divljenje na istim mestima kao i mi.

Dakle, jezik kojim će pevati je onaj kojim smatraju da najbolje mogu da prenesu emociju. Ni RTS, ni fanovi ne treba da se mešaju u njihove odluke jer momci, Luka, na prvom mestu, najbolje znaju na kom jeziku se osećaju najkomfornije. Mislim da se neki sećaju Bojane Stamenov koja je pred Beč rekla da se bolje i komfornije oseća kada peva na engleskom, nego na srpskom. U Beču je pevala englesku verziju za koji je tekst pisao Amerikanac. Takav izbor treba prepustiti i Lavini. Zašto je Sanja pevala na engleskom, ne sećam se, ali pre toga, kao i Bojana Sanja je mnogo više pevala na engleskom i u startu Ivana Peters je imala i srpsku i englesku verziju.

Oni koji baš ne vole ovaj žanr, poput Toy i Goy, Ekstra Nene i Tijane Milošević, izaćiće iz sobe čim vide momke u crnoj koži, tako da ih baš briga na kom jeziku je pesma jer ne žele ni da je slušaju.

Prevode intervjua, veća aktivnost na društvenim mrežama- ne smatram potrebnim, nego neophodnim naročito kad imamo dobru pesmu.

Boze koliko mi je preslatka Sara dok vice brzee pozuriii (verovatno Luki jer samo on fali koliko sam video 😭😭)

I ja bih rekao okvirno za sad neko 6. mesto mi se cini realno kad pogledam konkurenciju

Naravno bice sigurno promena kad vidimo nastupe, bice sigurno favorita koji ce podbaciti ali i outsidera koji ce deliverovati

I ja bih rekao okvirno za sad neko 6. mesto mi se cini realno kad pogledam konkurenciju

Naravno bice sigurno promena kad vidimo nastupe, bice sigurno favorita koji ce podbaciti ali i outsidera koji ce deliverovati
Da nema zirija, rekao bih da Grcka uzima nase polufinale, ali sa obzirom da je tu ziri, mislim da ga Finska uzima, Grcka, Svedska su 2 i 3. E sada ne znam za taj Izrael prokleti. Izdominirace sa tvt glasovima verovatno, mozda ih ziri spusti pa ne uzmu SF 1. Realno ta 4 mesta su zakljucana. Sve pd 5 do 10 je moguce uzeti

Mislim da nas paket ove godine nije dovoljno atraktivan/adekvatan za promovisanje po drustvenim mrezama.
Pesma je preozbiljna, bukvalno simfonija, nema neki gimik koji moze da se izdvoji i plasira na mreze a da ima smisla sam za sebe. Cak postoji i opasnost od kontra efekta i loseg prvog utiska.

Mozda bi najjaci efekat bio da se cuti i ne upada u oko, da se ide na dark horse varijantu, na sok koji ova pesma moze da izazove.
Pesma je specificna a ljudi ce biti najtolerantniji za tako nesto tokom euforije kad krene ESC, pa je po meni mozda najbolje da je tad cuju prvi put.
Misljenje je pogresno jer potcenjuje ulogu digitalnog marketinga.
Ozbiljna ili simfonijska pesma nije problem za mreze – naprotiv, emocija i vokalni klimaks su najdeljiviji sadrzaj.
Marketing ne trazi celu pesmu, vec 10–15 sekundi jakog momenta koji postaje hook za Reels i TikTok
Treba izdvojiti pravi fragment za kampanju.
Strategija cutanja je rizicna jer algoritmi favorizuju pesme koje vec imaju online momentum a publika lakse glasa za nesto sto je vec cula nekoliko puta.
Dark horse ne znaci nevidljiv – znaci pametan hype u fan zajednici i na mrezama.
Bez promocije nema publike koja ce organski siriti pesmu online.
Zato je za ovakvu pesmu kljucno precizno vodjena digitalna kampanja, a ne tisina- objasniti to RTS-u. Zasto nam je Princ ispadao svaki dan prosle godine? @Ivan postoji li neko ko se bavi ovim ozbiljno?
Mladici da batale oslanjanje na RTS i da se angazuju na mrezama- upola kao Joker Out ce biti dovoljno. M o r a t e kreirati content.

Back