301. FSC - Show your playlist

Ro97

Ekspert
Glavni baner-01.webp

Dobrodošli na 301. FSC, u državu Rolex koja je po 3. put domaćin ovog nama jako dragog forumskog natjecanja! Ja osobno sam inače fan zadataka, ali proljeće kuca na vrata, pa vas nećemo previše davit kako bi imali što više vremena za aktivnosti vani, te ćemo ovo izdanje imat jednu lakšu temu. Na ovom izdanju imat će te priliku maltene poslat šta god želite, zato jer neće biti ni zadataka ni jezičnih ni geografskih ograničenja. Jedini uvjet je da izvođač ne smije imat više od 4 učešća, zlatna sredina između 3 i 5! Pokažite šta je u vašim plejlistama, spiskovima, sveskama, glavi, dajte najbolje što imate! Svi imaju istu startnu poziciju, tko će završit kao pobjednik!? Prijave počinju u 13:00
Sretno!

Informacije i rokovi-01.webp

folderr-01.webp

Obožavam folder i naravno temu.

Naravno 1000 pesama pada na um ali iskristalisaće se do kraja dana. Nadam se 🤣🤣🤣

Idemooooo Rolex!!!:love:

Nama se naš spisak pesama više ne sviđa pa ćemo da ga bacimo, tražićemo nešto novo i za nas same.

Ja ne znam šta da očekujem, strah me je!

Dobar početak s prijavama, ima već par koje su mi zapele za uho! Samo nastavite tako 🙏

Bogami lakše se snalazim sa zadacima🤣
Sad sam poslala prvu pesmu sa playliste bez preteranog razmišljanja, šta bude, biće.

Ako je vama koji imate liste tako, zamislite sad kako je meni koja je nemam i nemam pojma odakle krenuti. 🤔😆

Back