PRVO POLUFINALE
2. Låpsley - Falling Short X Divno!!! Baš nešto ovako mi treba trenutno.
3. Mad Tsai - DA DA DA X Ovakve pesme me odrade uvek, baš je intenzivno i gasirano, pop pank umro nije.
4. Jakov Jozinović - Ja volim X Old skul vajb, ipak nije mi se nešto dojmilo. Mnogo kopira Tošeta.
5. Wolf Alice - Bloom Baby Bloom X Uuuh super, baš po meri pop onako što volimo!
6. KLER - Моє серце X Pa ošurilo pf u početku!! Sećamo se gospojice sa Podrumovizije, bez da se dodo uvredi al ova nam je mnogo više po meri.
8. My Life As A Moth - Electro Junction X Baš pop džezerski, dojmilo nam se ovo slušanje.
12. Dead Pony - Eat My Dust! X Ovaj 2000te pank rok me odradio na bobana, pogotovu gitar solo i vriska. Davaj!
13. Carpetman – What Does It Mean To You X Znamo ovog ukrajinca, ovo nas je odradilo kako treba skroz. Kao kapućino, a opet razmrdava baš je vajb!
16. Artemas - i guess u never really cared about me X Uh odličan! Da se ne uvrede al ovo mi mnogo više paše nego ILTWYKM. Kako ću glasati??
18. Luka Rajić - Plešem sama X Ma i ovo kida! Cover bolji od originala, bravo Luka!
20. Brigitte Calls Me Baby - Always Be Fine X Lepo za čuti, spokojni kapućino zvuci ala Stephen Sanchez, može.