Dugogodisnji sef CG delegacije i PR Sabrija Vulic je gostovao na jednoj televiziji u CG (TV E), tema Eurosong. Pricao je o ranijim predstavnicima.
I dan danas mu nije jasno pravilo iz 2013, tj propozicije po kojima WhoSee i Nina nisu prosli.
Premotavao sam, ima interesantnih sekvenci, pogledacu i ja posle:
Odgledao sam, pa da pokusam prenijeti najinteresantnije jer ne vjerujem da ce iko gledati.
Inace, pricao je o predstavnicima od Who See i Nine zakljucno sa Vanjom Radovanovicem
D moll i naredne ce sledeci put prije a vjerovatno ipak posle Evrovizije jer ce biti u Becu u nekoj delegaciji, ne rece kojoj.
I da, izgleda da je u nekoj prethodnoj emisiji pricao o ranijim predstavnicima prije 2013.
Elem, najinteresantnije:
1. 2017.godine je na konkursu pobijedio neki momak iz dijaspore (nije mogao da se sjeti imena) ciju pjesmu su pisali kako kaze neki njemacki autori.
Kad je Sabrija zvao kompozitora da dodje da potpisu ugovor, on se javio iz nekog treceg, cetvrtog puta posle par dana i rekao da odustaju od cijele price jer je tekstopisac valjda prenio pravo koristenja teksta za Universal. Tako kaze.
Slavko je bio drugi, tako da su onda njega izabrali.
Sabrija takodje kaze da je bio te godine prozivan od strane nekih medija u CG i da mu niko od nvo i drugih medija nije pruzio podrsku.
2. Nahvalio profesionalnost Who See i Nine, Sergeja i Kneza, s tim da je za 2015.rekao kako nije pricao sa Zeljkom Joksimovicem jer je ovaj nesto bio nekorektan oko intervjua nekog, cak se i Zeljko ljutio na Kneza kako je pjevao "adio" na pocetku valjda, pa je Knez vjezbao te trilere.
Naglasio je kako je za CG veliki uspjeh sto je bila 2 puta u finalu i da mu je krivo kad neko pljuje sa komentarima kako se nikad nista ne uradi. Rekao je i da ce tesko iko nadmasiti Knezovo 13.mjesto.
3. 2018. nije bio u delegaciji Crne Gore ali jeste u delegaciji Azerbejdzana zajedno sa nekom grckom ekipom. Kada su ostali u polufinalu, presli su u tabor Moldavaca.
4. Kao sto na pocetku napisah, ici ce i ove godine sad na ESC za koji dan u Bec. Ne rece u cijoj ce delegaciji sad biti.
Drago mu je da Tamaru domaci neki mediji (ti isti koje proziva da su njega blatili) ne prozivaju negativnom kontekstu, bar kaze sada nema toga.