305. FSC - AAA.aaa

305 fsc.webp

305 FSC X AAA.aaa x fsc 305

DOBRODOŠLI JOŠ JEDNOM U POHATAN, BOLJE VAS NAŠLI!!!

danas smo vam pripremili nešto drugačijeg karaktera. naime, rasno mešanje VELIKIH i malih slova nam je dosadilo.

TO ZNAČI DA PRIMAMO IZVOĐAČE KOJI SU NAPISANI SAMO JEDNIM ILI DRUGIM!

pravila:
-IZVOĐAČ ČIJE JE IME NAPISANO ISKLJUČIVO VELIKIM SLOVIMA iLi isključivo malim slovima. (apple music za proveru)
-pesma koja je izašla ne ranije od 1.1.2011.
-PESMA DO 20 MILIONA PREGLEDA NA NAJGLEDANIJEM VIDEU.
-izvođač do 3 ranija nastupa na fsc.
-SARADNJE SU DOZVOLJENE U SLUČAJU DA SU SVI IZVOĐAČI NAPISANI ILI JEDNIM ILI DRUGIM.
-ostala fsc pravila ostaju na snazi.

SPISAK PESAMA x APPLE MUSIC

prijave počinju 27.5. u 12:30, a završavaju se 2.6. u 11:00

SRETNO BILO!

Attachments

Last edited:
Da znaš da me grizla savest što ti nisam dala bodove, ubacim dve koje sam mislila da su možda tvoje, kad ono 2x10, zamalo 12 u finalu.
Za Zoru sam bila 100 % bila uverena da je Filijeva i da mu je ostala višak posle Drugovizije.

Pobednik prihvata organizaciju, tako da nam je EvilSmile organizator narednog 306. FSC-a.

EwkNyR8.png

Iskrene čestitke pobedniku zlom osmijehu, fina pesmica kao pobednica, zamerki bez 🎇 😊

Ljudi moji, kako je lepo bilo gledati sebe na prvome mestu sa silnim 12icama i 10kama, još kada domaćin kao prvi krene sa 12, dalje je sve bilo magija! Hvala puno na glasovima za IAMX, pesma sa spiska za stari forum i stari FSC i evo odmah i "stari" rezultati! Divno! Drago mi je da je ostavila lep utisak na većinu! ❤️❤️🫂
Organizator Poky u toj ulozi standardno fantastičan! ❤️🎇
Prvi prolazak u finale u Pohatanu nakon bezuspešnih 4 ili 5 puta, i to ovakav rezultat zaista zavrednuju skidanje Pohatana sa nišana naših projektila 🫡🫂🏌️‍♂️

Estonci ponovo dominiraju i pobedjuju, bravo Zli Osmehu 👏🎇

Pokisa svaka cast na temi, toliko je bilo epic izdanje i zanrovski sarenoliko da ce nam ostati dugo u lepom secanju!! :giggle:

Da znaš da me grizla savest što ti nisam dala bodove, ubacim dve koje sam mislila da su možda tvoje, kad ono 2x10, zamalo 12 u finalu.
Za Zoru sam bila 100 % bila uverena da je Filijeva i da mu je ostala višak posle Drugovizije.
Ma kakva griža savesti, osetili smo intuitivno samo frekvencije se nisu podesile za 12-12, ovo 10-10 je i više nego impresivno! Ipak je i Filha Vodolija pa je vetar samo okrenuo pravac. 😁

pesma sa spiska za stari forum i stari FSC i evo odmah i "stari" rezultati! Divno!
Interesantno da si ovo rekao jer ja sam celo vreme za Doubts mislio da je tvoja upravo jer me podsecala na stari forum i tamo neki 2015-6 period tamo xd

Čestitke još jednom EvilSmile na pobedi, Pokahontasu pohvale na organizaciji, sve je bilo super. Drago mi je zbog trećeg mesta za otkriće izdanja i mojih duplih 12, a ZAF će izgleda, na kraju jedino završavati van TOP10 kad ga ja šaljem. Šteta za loš plasman pesme koju je poslao organizator, nije nešto što slušam (što sam i njemu napisala), ali je skroz interesantna.
Hvala na poenima: Luxu (12, razmenismo visoke poene), Arsenicu (10), Djoletu (6) i DrKou i Filhyju na po 2 poena.

Skrinšotovi: prijave: etica, Lux; polufinale-glasovi: Detektivka, Tetsujin; finale-glasovi: Tinte, Dežurni.

Zaboravila sam još dodati, u finalu pesme na 17. i 18. treba rotirati (veći broj glasača)

Attachments

Interesantno da si ovo rekao jer ja sam celo vreme za Doubts mislio da je tvoja upravo jer me podsecala na stari forum i tamo neki 2015-6 period tamo xd
Tako je to kad se pitaš ko je poslao, umesto da ocenjuješ samo pesmu! Još se ja čudim, odakle baš od tebe tako visoki poeni! 😂 Hvala, u svakom slučaju😁

Lol ne znam dali si sarkasticna, ali nije da se pitam zbog glasanja, nego se vecina nas ovde poznajemo godinama i ponekad dobijemo vajb za neku pesmu, sto uopste ne znaci da sam siguran da sam u pravu. Na vecinu izdanja kad pogadjam pogodim dvoje-troje. Da sam glasao na tu osnovu i ja bi glasao nakon 30 sekundi recapa preslusanih 14 sati nakon priredbe, umesto da slusam pesme danima.

Nema sarkazma uopšte. Samo mi je interesantno da se zamišlja, ko je poslao. Pa mi se prirodno nametnulo pitanje, da li bi isto glasao da nisi razmišljao o tome.

I da, možda se nasluti prepoznatljiv still kod nekih ali ima ljudi sa više stlskih preferenci pa samim tim mi to gubi smisao. Lepše mi da se neočekivano iznenadim.

Svako ima svoj pristup.

Okej pitacu te za 14 godina dali ces moci da to izbegnes

Čestite evilu. Čestitke organizatoru. Hvala na bodovima za AISEL.
Slučajno sam naletio na nju i bila mi je baš interesantna, drugačija. Uglavnom zahvaljujem se svima na bodovima, ali moram posebno onima od kojih ekstremno dugo (bih rekao) nisam dobio visoke bodove: detektivka, endrega, gavran, rintintin, pokahontas, cinque, lelekovac, creature... 🙌
Mislim da od Pokija nikada nisam dobio 12 i 10 na FSC-u. 🥳

305. FSC - AAA.aaa
Back