ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Videla sam to i u pravilniku nacionalnog finala Južne Koreje, mada tada se nije znalo da li je kao interval act ili takmičar. 🤷‍♀️ Mada stoji ovo što piše u postu ispod toga gde je objavljena prepiska. Kod njih izbori počinju pre 1.9. ne znam kako su zamislili to, ne bi bilo u redu prema evropskim državama. Tako da i ja mislim da je neki nesporazum ili ću ostati pri tome dok ne potvrdi/opovrgne EBU.

Verovatno zez u prevodu 🤣

Jedino što mogu je da budu deo revijalnog programa. Pa već je pobedio/la, šta ima opet da se takmiči.

Revijalni deo ili ne, bezveze mi je taj mešap. Neka Azija ostane u Aziji, ovako deluje da ciljano idu na to šire takmičenje. Kao da već nije dovoljno izgubilo na legitimitetu.

Imamo hladnoratovsku podelu muzičkih takmičenja ko pre 30 godina, ali unapređenu na viši nivo. S obzirom da učestvujemo i na Evroviziji i Interviziji ne bi me čudilo i ovde nekako da završimo preko veze

IMG-20251020-WA0026.webp
https://www.srbija.gov.rs/vest/en/209658/serbias-asean-accession-request-unanimously-approved.php

Naravno protiv smo predloga da pobednik bude takmičar na Evroviziji, mada nešto sumnjam da će ovo takmičenje zaživeti više od jednog izdanja (isto kao što nije nijedna druga kopija Evrovizije do sada). Samim tim što se zove EUROVISION Asia osuđeno je na propast, kad mora da se šlepa na drugi brend.

Šlepa se uz brend osnivača praktično. To ima smisla, posebno kada znamo da Evrovizija nije vezana samo za Evropu.

ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena
Back