312.FSC - The Traitors 🗡

Meni naša verzija nažalost nije dostupna.
Probala sam britansku i nju ne mogu.
Tako da nemam pojma o čemu se zapravo radi ali naslućujem utiske iz vaših komentara. Otprilike😔

Jel neko od vas do sada počeo da prati našu domaću verziju?

Pratim je od prvog trejlera! :D

Kakvi su vam utisci?

Za sad super. Ja sam gledao i druge verzije pa kad uporedim koncept mogu reći da je produkcija odlično odradila posao i sad je sve na učesnicima kako će se pokazati.

Mišljenje o voditeljki?

Teatralno dramatična ali tako i treba. Odlična filmska uloga.

Mišljenje o zaverenicima?

Aleksa i Marko 9 od 10 za sad a Sanja 6 od 10. Svi sumnjaju u nju već. Pitanje je vremena kad će naći neki glup razlog kao i za Ninu da je izbace a i ne bi me čudilo da Aleksa pokuša da je izbaci.

Takođe, prvo ubistvo im je bilo on point - Marko stariji bi bio opasan igrač. Bar je takav utisak ostavio.

Ko su vam favoriti?

Uroš je glavni favorit jer mislim da su Anđelu ubili sad a ako ispadne da je ipak preživela i ona mi je na spisku favorita jer je haotična.

Daću komentar za ove ostale malo zapaženije

Mitar - Nula za unutrašnji osećaj, svaku predikciju je omašio i to u obe epizode. Ništa što je rekao nije istina a ima smelost da nekog drugog naziva najgorim igračem ikada.

Stefan - Čista paranoja ali mislim da ide daleko.

Vlada - Toliko je bio razočaran što nije zaverenik da je zapravo dobro što nije. Leži mu uloga lojaliste i ako on možda misli da to nije tako. Dobru taktiku ima i upecao je traitore jer im sad preostaje ili da ga regrutuju ili da bace ubistvo na njega i ako to ne bi bilo baš pametno.

Nina - Samu sebe izbacila ali iskreno sa tako lošom logikom Anđele i ovih njenih miniona ne znam ni da li bi pomoglo da se nešto branila. Kako da se braniš od - popila si čašu vode, videla sam kako si je spustila.

Sreća pa nije zaverenik da moramo dodatno da ga slušamo 😆
Stefan daleko? 😮

Pa sad ima štit i ne mogu da ga ubiju. Ne znam da li to važi za jednu noć ili do kraja sezone da je zaštićen, ali ako je do kraja sezone onda ide daleko. Ovako mislim da ga lojalni neće izglasati a zaverenici bi mogli da ga ubiju samo ako nema štit.

ZAVERENICI 🗡

☆ Ako dobijete *Zaverenike* kao zadatak, potrebno je da šaljete pesme koje imaju izraženiju, mračniju, dramatičniju ili provokativniju energiju. To mogu biti rock, metal, industrial, techno, dark pop, hip-hop, alternative, ali i balade koje su posebno emotivne, bolne ili dramatične. Dobrodošle su pesme koje govore o konfliktu, iskušenju, ljubomori, osveti, izdaji ili zabranjenim emocijama, ali i one koje jednostavno imaju osećaj opasnosti, napetosti ili neobuzdane energije. Poželjno je i da spot ima više neki dark vajb, makar da je neki detalj u spotu u tom maniru. Dozvoljeno je slati izvođače koji nemaju više od 5 FSC učešća do sada i ne smeju imati ostvarenu FSC pobedu; i zabranjeni su ex-yu jezici.
Evo par primera i za Zaverenike ⚔️

✌🏻

@Ro97

@Pokahontas

@Paučica

@whisky

@creature

@Filhy

@Marko

Koje pesme bi odgovarale Zaverenicima a da ste ih već slali ranije? ili ako imate nečiji tuđi primer koji volite a uklapa se? 😍⚔️

1000107937.webp
​
Dragi FSC forumaši, ukoliko ima zainteresovanih za naš mini-FSC-theTraitors prijavite se! ⚔️
Plan je da bude 8 učesnika, a 2 od njih 8 bi bili Zaverenici koje bih tajno odabrao, preostali su Odani. Svih 8 bi jednom dnevno ovde na temi u postu dobili po neko pitanje ili mini zadatak (provukli bi i neke FSC stvari da sve ima dodatni smisao što smo ovde), i potrebno je da u roku od 24h odgovore na temi na to, a jednom dnevno nakon što svi odgovore bi bilo glasanje među njima koga smatraju Zaverenikom i žele da izbace.
Pitanja bi bila okej, i ne treba shvatati lično, nego je igra pa kao ko vam je najsumnjiviji, ko vam je ovo, ko vam je ono, da rangirate, itd, i vi iz tih raznih tragova pokušajte nekako da uočite ko vam je sumnjiv pa ga izglasajte.
Dalja pravila ćemo u hodu razjasniti ali suština je to 🙏🏻

Ostali forumaši su publika i mogu komentarisati odgovore učesnika i bacati sumnju na nekoga!
I ne zaboravite da je ovo malo modifikovana fsc igra, u suštini glasa se po svom osećaju isključivo jer ne možete ne znam kakve informacije saznati ali eto bar malo po odgovorima ko vam postane sumnjičav zbog nečega, igramo se i da nam brže prođe vreme! ⚔️
(mada sudeći po aktivnosti, pitanje je da li ćemo i nakupiti 8 dobrovoljaca za ovaj format, ako ne nikom ništa xd)

E sada, ko želi da se prijavi, postaje učesnik (najbržih 8), ali svesno se prijavite ukoliko znate da možete makar jednom dnevno odgovoriti na nešto! 🗡
Prijavljujete se tako što ovde na temi napišete da želite da učestvujete i odmah u startu uz to napišite da li bi u ovakvoj igri više voleli da imate ulogu zaverenika ili odanog i zašto! ⚔️👀

Last edited:
Pa želim da učestvujem. Za ulogu mi je svejedno. Lakše je biti lojalan ja mislim ali ako noram da glumim traitora ok. Što se mora mora se.

Plašim se tih mini zadataka 🤣🤣🤣

Ali mogu jednom u 24 h da budem prisutan da se izbla... tj. da učestvujem.

312.FSC - The Traitors 🗡
Back