312.FSC - The Traitors 🗡

Botovi i bone, ko će bit ko?
Ti si planiran da budeơ jedan od realizatora igre i imaơ diskreciono pravo da odlučiơ da li ćeơ biti bot koji,logično boduju pozitivno ili bona koji će sve izuzev svoje pesme bodovati negativno. Ukoliko vaskrsne Bebi biraće i on to će biti drugi obavezan pozitivan bod. Imaćeơ mnogo da računaơ, ovo večeras neće biti niơta.
Ti me zoveĆĄ bona, a botovao si za mene sve u 16.
Poziv za moj drugi FSC . "idemo malo u Francusku"

Prevod "Sve ĆĄto treba da znate"

Dva polufinala, drugo kod DeĆŸurnog u Drugoj ĆĄansi.

NećeĆĄ biti i jedno i drugo. Ti me zoveĆĄ bona, pa onda ideĆĄ u tu grupu. Mislim da sam DeĆŸurnom i Gavranu obećala tu grupu, mada pesma koju sam slala na njegov FSC me tako oraspoloĆŸi i često je sluĆĄam pa ako to bude najsluĆĄanija pesma sa svih FSC moĆŸda i promenim miĆĄljenje.

Botbonjerija PrepParti-izvolite

A trebalo bi da si bot jer sam shvatila da sam 5 puta učestvovala na tvojim FSC, a od tih 5 najviơe volim ovu pesmu

za sada su dve najsluĆĄanije pesme od pesama koje sam slala na FSC, a obe ispale.

A najuspeơniju pesmu ću vam pustiti kad ispadnem

Iz svega si izvukla da mi je stalo do Gavrana? Nisam rekao da nije zaverenik samo manje sumnjam u njega zbog toga ĆĄto je oba puta glasao za Marka. Ima smisla zar ne? ZaĆĄto si ti toliko sigurna da smo mi zli a Poki se OVAKO ponaĆĄa je meni van smisla.
Nije moglo mnogo viơe da se izvuče. Bar ja nisam uspela. I dalje upada u oči to mi, kao da ste tim. Baơ loơe izgleda. Za glasanje ima smisla, ali ako znamo da je Marko (verovatno) glasao za kolegu u drugom krugu, nije pouzdan pokazatelj.

I mislim da je greĆĄka ĆĄto traĆŸiĆĄ smisao u Pokijevom ponaĆĄanju, isto bi se ponaĆĄao i da jeste i da nije trejtor. 😂

Poky bio sinoć na Botbonjerija pre party pa se joơ nije probudio. Bio i Gavran, ali bio tih. Samo lajkao.
Očekivala sam i Krič. Sve mislim nije na zabavi jer pravi semafor.
PoĆĄto DeĆŸurni nije obezbedio iberijska ĆĄunku za doručak, čak ni pastrmku, sad moram na FutoĆĄki pijac, a vi nemojte da se pobijene dok mene nema. Ako me pre toga niste ubili.

Dobro doĆĄli na svečani ručak! đŸœ ⚔

1000109133.webp

@botbona @creature @Detektivka @Destry94 @GavranESC @Pokahontas @Ro97

Konačno imamo osobu koja je napustila igricu pod sumnjom da je Zaverenik a kojoj ste ukazali najmanje poverenja! Ta osoba je:

Ovako su izgledali vaĆĄi glasovi:

3 glasa je dobio izbačeni igrač
2
glasa je dobio GavranESC
1 glas je dobio Destry94
1 glas je dobila creature

Destry94 --> za Pokahontasa
botbona --> za creature
Ro97 --> za Pokahontasa
GavranESC --> za Pokahontasa
creature --> za GavranaESC
Detektivka --> za GavranaESC
Pokahontas --> za Destrija94

ukoliko ĆŸeliĆĄ moĆŸeĆĄ se poslednji put obratiti svojim (bivĆĄim) saigračima!

A ono ơto vas sve zanima, da li je izbačeni bio Zaverenik ili Odani sledi da otkrijemo --> bio je
ODANI

Kakvi su vam utisci? ⚔

Last edited:
Aktiviram ĆĄtit Tutankamona i kletvu Boga Ra na duĆĄmane koji su me glasali

mayan apocalypse pyramid GIF

Zanimljivo glasanje. Dakle preostali Zaverenik je ili creature ili Detektivka. Krič i dalje ĆŸeli da izbaci odane. Kad se izbacuje zaverenik i kad se izbacuje odani ona glasa za mene. đŸ€Ł A Detektivka ĆŸeli nagradu u vidu doĆŸivotne zalihe Filbija.

Pa i ja se ponaĆĄam kao i inače ali sam odmah označen kao traitor iako sam odan, tako da to nema neke veze. đŸ€”

Čovek koji jede srpski pasulj zaverenik? Gde vam je Fibi Bufe logika.

Od Pokija iz ove igre se opraĆĄtam poslednjom pesmom koju sam poslala na njegov FSC. Toliko je mislio na mene da ovom remek delu nije dao ni jedan bod da neko ne bi pretekao Faraona, bojazan koju sam mu prilikom prijave napisala.

Ovo smo trebali da sluơamo večeras jer je veselo i smeơno

312.FSC - The Traitors 🗡
Back