Pokahontas
Ekspert
E moj Sivi i kad poĆĄaljeĆĄ Kelte ne poĆĄaljeĆĄ Kelte
Ti si planiran da budeĆĄ jedan od realizatora igre i imaĆĄ diskreciono pravo da odluÄiĆĄ da li ÄeĆĄ biti bot koji,logiÄno boduju pozitivno ili bona koji Äe sve izuzev svoje pesme bodovati negativno. Ukoliko vaskrsne Bebi biraÄe i on to Äe biti drugi obavezan pozitivan bod. ImaÄeĆĄ mnogo da raÄunaĆĄ, ovo veÄeras neÄe biti niĆĄta.Botovi i bone, ko Äe bit ko?
Nije moglo mnogo viĆĄe da se izvuÄe. Bar ja nisam uspela. I dalje upada u oÄi to mi, kao da ste tim. BaĆĄ loĆĄe izgleda. Za glasanje ima smisla, ali ako znamo da je Marko (verovatno) glasao za kolegu u drugom krugu, nije pouzdan pokazatelj.Iz svega si izvukla da mi je stalo do Gavrana? Nisam rekao da nije zaverenik samo manje sumnjam u njega zbog toga ĆĄto je oba puta glasao za Marka. Ima smisla zar ne? ZaĆĄto si ti toliko sigurna da smo mi zli a Poki se OVAKO ponaĆĄa je meni van smisla.
Ko bi bio dovoljno lud da pomiriĆĄe ĆĄunku pored FilbijaSigurnije je da ne iznosi ĆĄunku, juÄe Marko demonstrativno oteo Filbi, zamisli ĆĄta bi bilo sa ĆĄunkom![]()

Mnogo trajhardujeĆĄ (ako nisi zaverenikĆ okiran sam. Nisam ovo oÄekivao.
ubiĆĄe nas Hetiti, bono...Potvrdjena zavera protiv mene. Nije vam bilo dosta @Fili, @Marko, sad @Pokahontas.
Pokahontas me doveo na Forum i on je trebao i da me izbaci.
Ljubomrni ĆĄto je sinoÄ sa mnom sluĆĄao muziku.
Sad se trostruko svetim.