Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
pa problem je upravo to " po storijima " ..ko piše ,šta piše .. i koje naše predstavnike? Dobro se zapitaj odakle dobijaš informacije, uvezi bilo čega.

ako ti veruješ u svaku baba seru i sve rekla kazala što čitaš po žutilu i mrežema balgo tebi.

Uostalom i ne treba da ga podržavaš ili bilo koga ako je to aršin koga ti podržavaš ili ne....a ne pesma kao takva.

Mali update
SIGURNO:
Angellina
Boris Subotić
Dragan Kojić Keba
Filip Baloš
Frajle
Gift
Goca Lazarević
Savo Perović (pisao: Mahdi, tekst: SajsiMC)
Stefan Zdravković (pisao: Dušan Bačić)
Tijana Dapčević (pisao: Zoe Kida)
Zejna (pisao: Darko Dimitrov)

SKORO SIGURNO PRIJAVLJENI:
Hurricane 2
Klon
Lena Stamenković
Maja Nikolić
Rocher Etno Band
Tara

?
Buč Kesidi
Džordži
Lena Čolak
Nenad Osmanović + Aleksandar Simić
Teodora Džehverović
Tijana Bogićević

Jao ne Mala Niskolic opet... Ali dobro, skandalima nikad dosta.

RTS je skoro uvek posle Nove godine objavljivao spisak kolko se secam tako da mislim da bi islo najkasnije do druge nedelje januara 2023.

A stvarno, gde je izvor da je navodno primljeno 190 pesama?

Zaboravili ste i onu dvojicu iz ZG koji će pevati operu :LOL:
Koji su ti sto pevaju operu?

Za njih se pričalo da ih je Popović poslao sa nekom operom

Nikad cula. Ja pomislio da su neki iz prvih sezona Zvezda Granda, pa me zaingtrigiralo...

Gocu Lazarevic u kontekstu Evrovizije vidim kao Nemacku 2006. 😁 Mislim da bi joj legao tako neki vrcavi pesmuljak.

Sta je zapravo 2011. Da li je to univerzalni koncept ili samo etapa u kojoj se odr. žanr pojavio i evoluirao u ono što danas smatramo savremenim. Na ovu temu bi se moglo diskutovati satima.

Pa me ljubi jedan dva, tako jako da mi spadne djindjuva.

Ili mala zena od velike sladja, mala zena u srce pogadja...

Zauvek legendarno.

Baš me zanima šta je ponudio Stefan Zdravković.
Skeptičan sam ne zbog njegovog vokala koji je odličan i može mnogo toga da iznese, vec zbog autora koji nisu tog kalibra.
Mozda iznenade, da ih ne kudim, videcemo.
Meni su realno bitniji autori pesama(kompozitor posebno), nego sami izvodjači koji nam ne manjkaju.
Ono što bih voleo je da vidim ponovo Tijanu Bogićević sa pesmom Aleksandre Milutinović ili Bojanu Stamenov sa nekom pop ili džez pesmom a gde je fenomenalna.

Status
Not open for further replies.
Back