MeniDa li još nekome iskače reklama za Chegi bend i njihovu prošlogodišnju pesmu na YT?
On se prijavio i prosle godineCHEGI su se sigurno prijavili i najverovatnije prolaze konkurs, ali ovaj put ne kao rezerva
Jedan dečko koji snima za TikTok poslao pesmu. Sinoć reče u nekom lajvu gde je pevao, dobar je, videćemo kakva će pesma biti ako prođe...
Kad kazem prosla godina mislim da je svima jasno da mislim na NF sezonuLjudi, jos smo u 2022. Izdrzite jos 5 dana pa onda oslanjajte 2022. kao proslu.
Ovo nije lose uopste (osim izgovora engleskog)?Jesam ja lepo rekao Viki na Evroviziju, a u pratnji obavezno Grand balerine.
Sve su kopije, samo je Viki original....To je Violetina autenticna verzija mogla je da bude kopija ali nije htela
To je snimljeno pre Hjustonove smrti. 6 godina pre ako cemo precizno. A i sama Viki ne voli da se dokazuje kao sto to Mala Niskolic radi.E moja Whitney....ni mrtvoj ti ne daju mira
Sija diploma teoretskog odseka Muzičke akademije državnog Univerziteta u PrištiniOvo nije lose uopste (osim izgovora engleskog)?
To je snimljeno pre Hjustonove smrti. 6 godina pre ako cemo precizno. A i sama Viki ne voli da se dokazuje kao sto to Mala Niskolic radi.
Naravno da se ipak sa svime kasni, tako da ce spiskovi izaci poslije 3.1. a ne ove sedmice, kako su pokusali.