hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Stvar je u tome da se prica o njima. Da nisu neprimetni kao Mia Dimsic. Tako da defintivno ostavljaju trag.
Jbt jadna ta Mia, još uvek o njoj, to smo odavno apsolvirali da je ovo mnogo upečatjivije od Mie Dimšić.. 😄

Prvi put nakon 2011. Srbija i Hrvatske razmjenjuju 12ice u finalu.
Jel si siguran da će naš žiri dati Hrvatskoj 12? 🤔
A i hrvatski žiri Srbiji? Što misliš da je to sigurica?

Ako u finalu dobiju 0 od srpskog žirija kao 2017. godine, hoće li Mrle da drami na njih kao Jacques Houdek onomad? 😄

I DALJE MI SE NE DOPADA!!! Sry

P.S
Prestanite porediti sa Konstraktom! Stvari nisu ni 2 % posto slične.... Ja sam (iskreno pišem) Konstraktu ozbiljno doživeo, ne kao joke act, šalu, sprdnju, parodiju... Ovo nmg...!!! Pored svega nabrojanog ovo je i ismevanje (pa čak i provokacija)...

I pitanje za ostale forumaše... Šta bi se desilo da Srbija pošalje pesmu kojom ismeva Bajdena, Šolca, Makrona, Džonsona ili Zelenskog?
Odg: Diskvalifikacija za 5 min!

Let 3 je danas i izjavio da očekuju da će im Srbija dati 12. :unsure: ;)
Inače eto ih na 18. mjestu kladionica.

Za Europu je ovo vrlo šokantna pjesma no opet Europa voli drugačije ako je pravilno predstavljeno. Nakon pobjede sebi nisam mogao doći, a do danas se navukao. Bila mi je šokantnija svojevremeno od Lordija i njihove pobjede. Ima dovoljno vremena da se sve iskomunicira.

Gledam ovog matorca, i čini mi se da bi zapadnjački bumeri mogli pre da shvate estetiku simfonijskog roka i satiru panka, u odnosu na njihove klince...

Čovek nije ni gledao tekst, i nije ni čuo traktor, ali je odmah video Čarlija Čaplina i ismejavanje diktatora, i bilo mu je dovoljno...

Back